Microsoft, New York'taki dev mağazasını açtı!

İşte Microsoft'un Surface, Xbox ve fazlasını satacağı "amiral gemisi mağazası...

İşte beklenen Microsoft Store

Bugün Microsoft için büyük bir gün, çünkü yeni Surface Pro 4 ve Surface Book satışa sunuluyor. Ancak her şey bundan ibaret değil. Microsoft'un ilk amiral gemisi mağazası, New York'taki Fifth Avenue'da açıldı.

Yeni mağaza, Microsoft'un donanım ürünlerini göstermesi açısından büyük önem taşıyor. Mağazanın camdan yapılmış devasa otomatik kapılarından içeri girdiğinizde, bel seviyesindeki masalarda Microsoft donanımlarınızı görüyorsunuz. İçeride Microsoft ürünlerini tanıtan ekranlar ve devasa bir dokunmatik Surface Hub bulunuyor. Surface Book'tan yeni Lumia telefonlara Microsoft, oturup kendi donanımlarıyla zaman geçirmenizi istiyor. Mağazada Dell, Lenovo, HP ve Razer gibi ortakların masaüstü ve laptop'ları da sergileniyor. İlk günden açılmamış da olsa mağazanın bir katı, tamamen Dell'e ayrılmış.

Microsoft Store'dan alışveriş yapanların eşsiz bir avantajı buluyor: Buradaki cihazlar, "sıfır" gereksiz yazılımla geliyorlar. Başka mağazalarda satın alacağınız cihazların aksine Microsoft, kendi mağazasındaki cihazlarında Microsoft Signature olarak adlandırılan, üçüncü parti yazılım ve ayarlardan arınmış olan bir imajla çalışıyor. Böylece mümkün olan en iyi Microsoft deneyimini elde etmiş oluyorsunuz.

Mağazayı daha yakından görmek için galerimize göz atın!

Okuyucu Yorumları