Microsoft Surface Hub sonunda ortaya çıktı

Microsoft'un dev ekranlı yeni bombası, tüm detaylarıyla birlikte ortaya çıktı!

Microsoft'un yeni bombası!

Microsoft, sonunda merakla beklenen Surface Hub hakkındaki tüm ayrıntıları açıkladı. 84 ve 55 inç ekran seçenekleriyle sunulacak olan Surface Hub hakkındaki detaylar, fiyat ve piyasaya sunulacağı tarih artık sır değil. Özellikle kurumsal tarafta ve ofislerde kullanıma uygun yapıda olan Surface Hub, ucuz bir ürün olmayacak. 4K çözünürlük desteğiyle gelen 84 inç boyutlu Surface Hub modeli 19.999 dolar, 55 inçlik model ise Full HD desteğiyle 6.999 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Surface Hub, ön siparişe 1 Temmuz günü sunulacak. Sipariş eden müşteriler ise Surface Hub'a eylül ayında kavuşmaya başlayacaklar.

Özellikleri neler?

Peki, Surface Hub'ı özel yapan şey ne? Kurumsal alanda kullanıma sunulmak üzere, küçük / orta veya büyük çaplı ofisler için uygun olarak hazırlanan Surface Hub, tam bir "toplantı merkezi" gibi görev yapabilen, dev ekranlı bir bilgisayar. Bir toplantıdaki tüm ihtiyaçları karşılayabilecek yapıda olan cihaz, çoklu dokunmatik ekranıyla konferanslarda rahat bir kullanım sunarken, kalemle üzerine not alabilme imkanı da tanıyor. Skype üzerinden görüntülü görüşme imkanı da tanıyan cihaz, 3D render gibi işlemler için de müsait. Zira içeriğinde Intel Core i7 işlemci ve Nvidia GPU barındıran Surface Hub, Windows 10 desteğiyle birlikte geliyor ve elbette Office uygulamasını da beraberinde getiriyor.

Yüksek fiyatıyla dikkat çeken Surface Hub, bir yıl garanti ve yine bir yıl süresince 24 saat Microsoft servis ve desteğini de müşterilere sunuyor.

Okuyucu Yorumları