Microsoft'tan İki Yeni Microsoft 365 ve Fazlası

Microsoft, Office 365 ve Windows 10'u bir araya getiren Microsoft 365 için iki önemli duyuru yaptı ve yeni Windows 10 S cihazlarını duyurdu!

Microsoft'tan yeni Microsoft 365'ler!

Office 365 ve Windows 10 planlarını bir araya getiren Microsoft 365, Temmuz ayında ortaya çıkmıştı. Üyelik hizmetinin Enterprise ve Business olmak üzere iki farklı sürümü vardı. Firma bugünkü Ignite 2017 konferansında iki yeni sürüm daha tanıttı: F1 ve Education.

Microsoft 365 F1, şu ürünleri bir araya getiriyor: Office 365 F1, Windows 10, ve Enterprise Mobility + Security. Bu paket, Microsoft'a göre müşteriyle ilk olarak karşılaşacak çalışanları hedefine alıyor. Bunun bir parçası olarak etkinlikte yeni Windows 10 S cihazları da ortaya çıktı. Windows 10 S Mayıs'ta tanıtıldığında daha çok eğitim sektörünü hedefe alıyordu. Şimdi ise firma, odak noktasına Microsoft 365 müşterilerini almak üzere firmaları da Windows 10 S'e katmak istiyor. Bugünkü duyuruda HP, Lenovo ve Fujitsu'nun 285 dolardan başlayan ticari Windows 10 S cihazlarının satışa sunulacağı açıklandı.

İlerleyen aylarda satışa sunulacak yeni PC'ler kendi kendine kurulumu ve kolay cihaz yönetimini öne çıkarıyor. Windows 10 S sadece Mağaza uygulamalarını çalıştırıyor ve çoğu zaman Win32 uygulamalarıyla çalışan iş dünyasının bu cihazlara ne kadar ilgi göstereceği merak konusu. Microsoft bunu çözmek için Desktop Bridge'i öne sürmeye devam edecek gibi görünüyor.

Okuyucu Yorumları