Microsoft'tan yeni iOS uygulaması: News Pro

Microsoft, neredeyse her gün, iOS için yeni bir uygulama yayınlamaya devam ediyor!

iOS'a bir uygulama daha!

Microsoft'un gelecek vadeden yeni yazılım ve donanımlar üzerinde çalıştığı proje laboratuvarı Microsoft Garage son iki yıldır çeşitli mobil platformlar için düzenli olarak birçok uygulama geliştirdi. Bu Ar-Ge biriminin imzasını attığı ve iOS üzerinde kullanıma sunulan en son uygulama, Bing News tarafından da desteklenen News Pro adlı bir haber toplama uygulaması.

Garage tarafından geliştirilen uygulamaların hem iOS hem de Android kullanıcıları tarafından son derece olumlu eleştiriler aldığı ve bu uygulamaların düzenli olarak da güncellenmeye devam ettiği biliniyor. Elde edilen bu başarı Microsoft'u daha da yüreklendirmiş olacak ki, firma sunduğu uygulama türlerini genişletmeye devam ediyor. Bu doğrultuda kullanıma sunulan News Pro uygulaması, Apple'ın geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen kendi haber toplama uyguylamasının en büyük rakiplerinden olacak gibi.

Varsayılan ayarlarda Bing News'den derlediği popüler yazıları ya da "Highlights"ları gösteren News Pro, favori başlıklar ya da özelleştirilmiş içerik ayarları doğrultusunda etkili sonuçlar veriyor. Bunun yanında uygulama üzerinden doğrudan Facebook ya da LinkedIn'e bağlanabiliyor ve profilinize dayanan kişiselleştirilmiş bir haber akışına erişebiliyorsunuz.

Microsoft, daha önceki Garage uygulamalarının aksine News pro için ayrı bir web sitesi de oluşturdu...

Okuyucu Yorumları