Microsoft’un hiç yayınlamadığı Windows 11 duvar kağıdı ortaya çıktı

Microsoft’un Windows 11'de kullandığı Bloom duvar kağıdının hiç yayınlanmamış ilk sürümlerinden biri ortaya çıktı.

Microsoft’un hiç yayınlamadığı duvar kağıdı ortaya çıktı

Windows 11'in varsayılan duvar kağıdı olan Bloom, soyut titreşimlere sahip. Microsoft, Windows 11'i piyasaya sürmeden önce birkaç "Bloom" çeşidini değerlendirmişti ve birinde karar kılmıştı. Şimdiyse bu değerlendirilen (ve elenen) versiyonlardan birini yayınladı.

@WindAesthetic'e göre, bu erken sürüm Windows 11 duvar kağıdı, garip bir mavi çiçeğe benzeyen "daha taç yaprağı benzeri bir görünüme" sahip. Windows 11'i yükledikten sonra gördüğünüz duvar kağıdının aksine, erken dönem "yaprak benzeri" arka planlar, koyu ve açık varyantlar arasında dikkate değer farklılıklara sahip.

Microsoft bu duvar kağıtlarını hiçbir zaman yayınlamamasına rağmen, Microsoft Store'daki karanlık varyantı kolayca tespit edebilirsiniz; şirket bunu Hesap Makinesi uygulamasının ekran görüntülerinde kullanıyor.

Stok Windows 11 duvar kağıdının birçok alternatif çeşidi var ve favorilerimiz arasında karanlık varyantlar ve macOS Ventura'dan ilham alan alternatifler bulunuyor. Daha vahşi görünümlü bir arka plana sahip olmayı tercih ediyorsanız, Microsoft’un 2024'te piyasaya sürülmek üzere hazırladığı iddia edilen Windows 12 duvar kağıtlarına da göz atabilirsiniz.