MobileLite Wireless G2 ile yılbaşı eğlencesi

Yeni yılın eğlencesini Mobilelite Wireless G2 ile paylaşın.

Kingston yılbaşına hazır

Yeni yılın coşkusu ve keyfi, paylaştıkça katlanıyor! Kingston'ın yenilikçi ürünü MobileLite Wireles G2, yeni yıla girerken çektiğiniz görselleri dostlarınızla kablosuz bir şekilde paylaşmanıza imkan tanıyor. Taşınabilir medya oynatıcısı ve harici şarj cihazı özelliklerinin yanında MobileLite Wireless G2, 3G USB modemi tek kullanıcıdan çok kullanıcıya dönüştürme desteği ile akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının her daim imdadına yetişiyor.

Kingston Technology, MobileLite Wireless G2 ile akıllı telefon veya tablet sahiplerini tek bir depolama alanında buluşturuyor. Yeni yıla birlikte giren kullanıcılar, çektikleri fotoğraf ve videoları MobileLite Wireless G2 üzerinden birbirleriyle kolayca paylaşabildikleri gibi, herhangi bir PC'ye bağlama ihtiyacı gerekmeksizin direkt olarak sosyal medya hesaplarına da aktarabiliyorlar.

Kullanıcılar, cihazlarının şarjının bitmesi gibi kötü sürprizlerle karşılaşmadan yine MobileLite Wireless G2 ile akıllı telefon ve tabletlerini şarj edebiliyor. Kingston'ın yetenekli ürünü MobileLite Wireless G2 ayrıca, Ethernet yuvası ile kablosuz İnternet dağıtmak amaçlı Wi-Fi köprüsü olarak da kullanılabiliyor. USB yuvası ile cihaz, 3G dongle desteği de veriyor...

Kingston güvenirliği ve 2 yıllık garanti kapsamı ile desteklenen MobileLite Wireless G2 ile ilgili daha fazla bilgi almak için www.kingston.com/tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları