Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi, Netflix tarihine geçti: Netflix'in en büyük ikinci İngilizce yapımı oldu!

Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi, Netflix'in en büyük ikinci İngilizce yapımı olmayı başararak Netflix tarihine geçti.

Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi, Netflix tarihine geçti

Monster: Jeffrey Dahmer Story (Canavar: Jeffrey Dahmer'in Hikayesi), yeni Netflix verilerine göre Stranger Things’in 4. sezon rekorlarından birini çalmaya çok yaklaştı.

Akış devinin en son raporuna göre, bu inanılmaz drama dizisi, Netflix'teki ikinci haftasında yaklaşık 300 milyon saat izlendi. Bu süre, Netflix tarihinde yedi günlük bir süre boyunca en çok izlenen ikinci İngilizce orijinal dizi olduğu anlamına geliyor. Stranger Things’in 4. sezonu, tek bir haftada daha iyi performans gösteren tek İngilizce dizi idi.

Ayrıca Monster: Jeffrey Dahmer Story’nin 26 Eylül ile 2 Ekim arasındaki hafta boyunca görüntülendiği 299,84 milyon saat, yayın haftasına göre izlenme sayılarında %65'lik bir artışı temsil ediyor. Netflix dizisi, yayınlanmasından sonraki ilk yedi gününde 196,2 milyon saat görüntülenmişti.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story, Netflix'te ilk çıkışından bu yana toplamda 496,05 milyon saat izlendi. Yayıncıya göre bu, diziyi başından sonuna kadar izleyen 56 milyon haneye denk geliyor.

Sadece 12 günde, tüm zamanların en popüler dokuzuncu dizisi

Daha da şaşırtıcı bir şekilde, Monster'ın devasa izlenme rakamları, onu tüm zamanların en popüler dokuzuncu Netflix dizisi yapıyor. Ve bu konuma sadece 12 günde ulaştı. The Umbrella Academy, You, Cobra Kai ve Shadow and Bone gibi diğer hit Netflix dizileri bile benzer sayılara sahip değil.

Monster: Jeffrey Dahmer Story, The Witcher ve Bridgerton da dahil olmak üzere diğer gerçekten popüler şovları görüntüleme açısından yenebilir. Şimdiden The Witcher’ın 2. sezonunun 484 milyon saat görüntülenmesini geride bıraktı ve bu sayıya, 2. sezonun Aralık 2021'de yayınlanmasından sonraki 28 gün içinde ulaşılmıştı.

Bu arada Monster, The Witcher 1. sezon (541 milyon saat), Bridgerton 1. sezon (625,49 milyon saat) ve Bridgerton 2. sezon (656,16 milyon saat) sürelerini aşmaya çok yakın gözüküyor.