Monster #WASD etkinliğinin tekrarını izleyin

Monster Notebook'un düzenlediği yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD'da büyük sürprizler duyuruldu! Kaçırdıysanız buradan tekrar izleyebilirsiniz!

Monster #WASD'dayı kaçıranlara özel

Faaliyetleriyle oyun ve teknoloji dünyasına yön veren Monster Notebook'un, yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD başladı! Monster Notebook'un Türkiye'deki ve yabancı pazarlardaki yeni yatırımlarını duyuracağı, yeni ürün ve hizmetlerini tanıtacağı, oyuncular ve kreatif içerik üreticileri için geliştirdiği yepyeni projeleri açıklayacağı Monster #WASD etkinliğini hemen yukarıdaki ekrandan canlı olarak izleyebilirsiniz.

Oyuncuların ve iş dünyasından profesyonellerin ihtiyaçlarını her zaman ilk elden deneyimleyen Monster Notebook, şimdi ise bu deneyimi dünya ile paylaşıyor. #WASD etkinliğine katılarak sürpriz konuklarla hem eğlenebilir hem Monster Notebook'un global ölçekteki planlarına kulak verebilir hem de yeni çıkacak aksesuarlarına göz atabilirsiniz.

Peki, #WASD Nedir?

Winning Attitude Serious Dedication! İşte Monster Notebook'u anlatan dört kelime. #WASD bu çerçevede Monster Notebook ve kullanıcılarını bir araya getiren online bir etkinliktir.

#WASD etkinliğini yukarıdaki ekrandan izleyebileceğiniz gibi https://youtube.com/monsternotebook ve https://www.twitch.tv/monsternotebook adreslerinden de canlı olarak izleyebilirsiniz.