Monster'ın Dev #WASD Etkinliğinde Neler Oldu? Bilmeniz Gerekenler İçeride!

Yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD 30 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşti. Monster Notebook'un bu yıl ilkini düzenlediği etkinlik heyecan verici birçok yeniliğe ev sahipliği yaptı. Teknolojiden oyuna ve e-spora, kreatif içerik üreticiliğinden girişimciliğe pek çok alandaki gelişmelerin paylaşıldığı Monster #WASD'a şirketin yeni yatırım duyuruları damgasını vurdu.

Monster #WASD hakkında her şey

Monster Notebook'u artık tüm oyun severler tanıyor. Bizim de uzun zamandır ürünlerini değerlendirme ve şirket hakkında tüm yeni gelişmeleri sizlere aktarma imkanı bulduğumuz Monster Notebook, dün akşam yılın en büyük online etkinliği Monster #WASD'ı gerçekleştirdi ve önemli haberleri oyun severlerle paylaştı.

Monster Notebook Kurucu ve CEO'su İlhan Yılmaz'ın açılışını gerçekleştirdiği etkinlikte, Kojima Productions'tan Jay Boor, Intel'den Koray Yıldız, NVIDIA'dan Mark Aevermann ve Microsoft'tan Stephen Broadwell de konuşmacılar arasında yer alırken, pek çok yayıncı ve oyun yapım ekibi de sahne aldı. Bu arada etkinliğin tamamını buradan izleyebilirsiniz.

Etkinlik süresince yeni ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapmanın ötesinde, oyuncular, espor hayranları, kreatif içerik üreticileri ve girişimciler için hayata geçirdiği proje ve inisiyatiflerini de anlatan Monster Notebook, Türkiye'den çıkan bir dünya markası, yeni bir Unicorn olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. En bomba haber de burada yatıyor aslında.

Monster'ın Dev #WASD Etkinliğinde Neler Oldu? Bilmeniz Gerekenler İçeride!

Berlin'den sonra Londra

Biliyorsunuz Monster Notebook, henüz geçtiğimiz yıl Avrupa'ya giriş yapmış ve ilk Avrupa mağazasını Almanya'nın başkenti Berlin'de, Alexandreplatz meydanında açmıştı. Şimdi ise sırada İngiltere var. Yeni mağaza, Dünya'nın 6'ıncı büyük oyun pazarına sahip Birleşik Krallık'ta, Londra'da açılacak. Bu yıl içinde online'da başlayacak olan faaliyet, 2022 yılı itibariyle yerini canlı bir mağazaya bırakacak.

İstanbul Kartal'da dev bir showroom ve operasyon merkezi

Peki, Türkiye için haberler yok mu? Ülkemiz için de önemli yatırımlar yapılıyor. Monster Notebook, bu yıl içinde Kartal'da toplam 6000 m2 üzerine kurulu dev bir showroom ve operasyon merkezi açacağını duyururken, burada günde 1000 adet notebook üretebilecek kapasiteye sahip bir merkez hazırlayacağını söyledi. Böylece artık oyuncuların istedikleri notebook'u stoklarda bulamama sorunu da sonlanacak ve bu merkez, aynı zamanda oyun ve espor dünyası için bir buluşma noktası olacak. Burada önemli espor etkinlikleri izleyeceğiz. Özel turnuvaların gerçekleşeceği yaklaşık 250 kişilik bir alan da burada hayata geçecek.

İstanbul Avrupa Yakası'nda mağaza müjdesi

Bir güzel haber de İstanbul Avrupa yakasına. İstanbul'a 2'inci mağaza, Avrupa yakasına geliyor. Şirketin Kadıköy'deki ana mağazasına paralel olarak, Avrupa yakasındaki mağaza da hem deneyim alanı hem teknik servis alanını içerecek.

Evet, buraya kadar her şey güzel. Ama oyuncuların daha çok merak ettiği şeyler haberin ikinci kısmında ve şimdi tam olarak buradayız.

Yeni nesil teknolojiye sıçrayış

Monster Notebook, etkinlikte tüm ürün ailesi için yeni modelleri tanıttı. Abra, Tulpar, Semruk ve Markut gibi artık ünlü oyun bilgisayarlarının yanına yeni seri iş bilgisayarı Huma'yı da ilave eden şirket, PUSAT serisi yeni oyuncu aksesuarlarını, yayıncılar için üretilen streaming ekipmanlarını paylaştı. Özellikle PUSAT aksesuarlarında yelpaze bir hayli genişletilmiş. Pusat Pro Flight stick, Pusat Web Cam, Pusat USB yayıncı mikrofonu, Dockstation, Aryond A32 gaming monitör ve suya dayanıklı bluetooth hoparlör Bukra gibi ürünler mağazadaki yerini almış durumda.

Monster Notebook dizüstü bilgisayarlardaki güncellemeler ise oyuncuları oldukça sevindirecek cinsten. Intel'in 11'inci nesil işlemcileriyle donalı ve yeni 30 serisi NVIDIA ekran kartlarının bulunduğu yeni seri ile performans değerlerinde yeni bir seviyeye geçiş yapan Monster Notebook, maksimum performansa oynamaya devam ediyor.

Peki, hiç indirim yok mu? Dünkü etkinliği takip eden oyun severlerin en çok merak ettiği konulardan biri de buydu ve evet, şu an tüm ürünlerde yüzde 10 oranında indirim var. Hemen Monster Notebook'un web sitesini ziyaret edip görebilirsiniz. Öte yandan 3 ay ertelemeli 9 taksit fırsatı da sunulmuş durumda. Tüm ayrıntılar zaten buradan ulaşabileceğiniz Monster Notebook web sitesinde yazıyor.

Monster'ın Dev #WASD Etkinliğinde Neler Oldu? Bilmeniz Gerekenler İçeride!

Intel Monsters Reloaded: Amatör veya profesyonel fark etmeksizin tüm oyuncuların katılabilecek

Son olarak dünkü etkinlikte bahsedilen 2 konuya daha değinmek istiyoruz. Bunlardan birincisi amatör ve profesyonel fark etmeksizin tüm oyuncuların katılabilecekleri espor etkinliği Intel Monsters Reloaded. Monsters Reloaded, bu sene Intel'in partnerliğinde çok daha büyük kapsamlı olarak gerçekleşiyor. CS:GO, Valorant, Rocket League, Fortnite, Minecraft gibi en sevilen oyunların turnuvalarını kapsayan Intel Monsters Reloaded; açık turnuvalar, akademi turnuvaları ve haftalık eğlenceli turnuvaları ile her hafta dopdolu oyun içerikleri sunacak. Altı ay sürecek etkinlikte 10 binden fazla oyuncunun ağırlanması hedefleniyor.

Monster'ın Dev #WASD Etkinliğinde Neler Oldu? Bilmeniz Gerekenler İçeride!

Kreatif içerik üreticileri için marka elçiliği programı: Monster Ambassador Program

İkinci konu ise, içerik üreticilerine özel. Monster, marka elçiliği programı, Monster Ambassador Program'ı duyurdu. Bu programın da kapıları herkese açık ve üstelik programa katılanlar Monster Notebook ürünlerine belirli süreliğine ücretsiz olarak sahip olabiliyor ve içerik üreticileri kendi ekipman ihtiyaçlarını karşılarken, Monster ekosistemini deneyimleyip takipçileri ile bu tecrübelerini paylaşabiliyorlar. Büyük ödüllü yarışmalara da ev sahipliği yapacak Monster Ambassador Program'ın başvuruları da şu an itibariyle açık ve adres yine Monster Notebook.

Evet, Monster Notebook, gerçekten de geniş çaplı bir etkinlik gerçekleştirdi ve plan, bu etkinliği yer yıl tekrarlamak. Elbette aralarda daha pek çok kez yeni tanıtımlar da göreceğiz. O anlamda bunları kaçırmamak için bizleri takipte kalın.