Motorola'nın yeni katlanabilir telefonu Razr 3 tüm detaylarıyla, çok net karelerle sızdı

Motorola’nın bir sonraki katlanabilir akıllı telefonu olması beklenen Razr 3, bu defa çok net fotoğraflarıyla sızdı.

Motorola'nın yeni katlanabilir telefonu Razr 3 canlı kanlı sızdı

Samsung,katlanabilir akıllı telefon kategorisi için en fazla ürün çeşitliliğine sahip marka olsa da üreticiler arasında bu alana hizmet eden pek çok marka var. OPPO, Vivo, Huawei ve Honor bunlardan sadece birkaçı. Öte yandan Motorola da Razr modeliyle bu kategoriye giriş yapmıştı. Şimdi ise sırada Maven kod isimli yeni telefonu var.

Motorola Maven olarak da bilinen ve Motorola Razr 3 olarak piyasaya çıkması beklenen Motorola’nın 2022 model katlanabilir akıllı telefonu hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bu defa canlı kanlı fotoğraflarıyla ortaya çıkan Razr 3, tamamen baştan tasarlanmış gibi görünüyor.

Galaxy Z Flip 3’e Motorola’nın önceki modelleri olan Razr veya Razr 5G’den daha fazla benzeyen Razr 3, parmak izi sensörünü güç düğmesi ile birleşik olarak sağ kenarında bulunduruyorken, arkada da çift kameralarıyla dikkat çekiyor. Bu kameralarn 50 MP ve 13 MP şeklinde olduğu iddia edilirken, telefonun ön tarafında da 32 MP’lik bir kamera yer alacağı söyleniyor.

Motorola Razr 3’e ilişkin daha önce gelen bilgiler arasında telefonun 2 farklı işletim sistemi kombinasyonu ile piyasaya çıkacağı söyleniyordu. Bunlardan biri Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 olacakken, bir diğerinin ise Qualcomm’un henüz duyurulmamış bir yonga seti olacağı düşünülüyordu. Henüz bu konuda bir netlik bulunmuyor. Öte yandan 8 GB / 12 GB RAM seçenekleri ile 256 GB / 512 GB depolama alanı seçenekleri ile tanıtılacağı yönünde de güçlü sızıntılar var.

Motorola Rarz 3’ü bu yılın temmuz veya ağustos ayında görmeyi bekliyoruz. Ülkemizde resmi olarak bulunmayacağını da tekrar hatırlatalım.