Motosiklet Üreticisi Ducati, NFT Çalışmaları için Ripple'ı Seçti

İtalyan motosiklet üreticisi Ducati, NFT koleksiyonu için Ripple ile yeni bir işbirliği yaptı.

Motosiklet Üreticisi Ducati, NFT Çalışmaları için Ripple'ı Seçti

Gün geçmiyor yeni bir şirket daha NFT dünyasına adım atmasın. Artık şirketlerin gelecek vizyonlarının bir parçası hâline gelen NFT ve metaverse sektörü, oldukça güçlü isimleri bünyesine katarak büyümeye devam ediyor. Daha öncesine Ferrari, Lamborghini ve Bentley gibi şirketlerin NFT alanındaki adımlarına şahitlik etmiştik. Son olarak bu şirketlerin arasına İtalyan motorsiklet üreticisi Ducati de eklendi. Şirket yeni NFT projesi için popüler Blockchain ağlarından biri olan Ripple ile işbirliği yaptı.

Ducati, bu yeni ortaklık ile birlikte yeni NFT projesi için NFT PRO ve Ripple ile ilk NFT koleksiyonunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bu adımla birlikte Ducati, Web3 vizyonuna göz kırpıyor. Ripple'ın Blockchain ağı olan XRP Ledger ile çalışacak olan Ducati, NFT projelerini bu Blockchain ağı üzerinden yürütecek.

Bu noktada XRP Ledger ilk defa tercih edilmiyor. Ağ daha öncesinde başka bir otomobil şirketi olan Lotus Cars tarafından da tercih edilmişti.

Son olarak hem Ripple hem de Ducati tarafından henüz NFT projenin detaylarına dair bir bilginin paylaşılmadığını belirtelim.

Bu haber Chip Online ve BTCHaber işbirliği ile hazırlanmıştır.