MWC 2019'da En Beğendiklerimiz!

Yenilikçi ürünlerin tanıtıldığı Mobil Dünya Kongresi'nden en beğendiğimiz telefonları ve cihazları sıraladık!

MWC 2019'un en iyilerini seçtik

Katlanan, 5G destekli telefonlardan damarını okuyarak açılan telefonlara MWC 2019'da birçok yeniliğe şahit olduk. Etkinlikteki büyük tanıtımları kovalayarak size hızla ulaştırdık, ön incelemelerimizi sizlerle paylaştık. Bu yazımızda ise Mobil Dünya Kongresi'ni güzelleştiren ürünleri tekrar sıralamak istedik.

İşte MWC 2019'da en beğendiğimiz ürünler.

Huawei Mate X

Huawei Mate X

Samsung Galaxy Fold bu ay duyduğunuz tek katlanan telefon ise bir dakika durun. Katlanabilen Huawei Mate X, MWC 2019'da en çok ilgimizi çeken cihazdı. Biraz pahalı olacağı doğru, ancak yenilikçi ürünlerin ilk sürümlerinde bu çoğu zaman geçerli.

Tüm MWC 2019 haber ve incelemeleri için tıklayın...

Xiaomi Mi 9

Xiaomi Mi 9

Huawei Mate X'in yenilikçiliğinden uzak olsa da, Xiaomi Mi 9 fiyatı karşısında sunduklarıyla bizi etkiledi. Qualcomm'un en son Snapdragon 855 yonga setiyle gelen telefonun 8GB RAM'li modeli yalnızca 500 dolar.

Nokia 9 PureView

Nokia 9 PureView

Telefonun arkasına iki kamera yerleştirmenin yenilik olduğu günler çoktan geride kaldı. Nokia, belki de biraz abartarak beş kamerayı Nokia 9 PureView'un arkasına yerleştirdi. Arkadaki kameralar örümceğin gözleri gibi biraz korkunç görünse de, ilk yorumlara göre fotoğraf kalitesi oldukça iyi.

Sony Xperia 1

Sony Xperia 1

Sony'nin yeni telefonu, telefonda film izlemeyi sevenler için 21:9 ekran oranı sunuyor. Yani telefon, piyasadaki diğer telefonlardan daha uzun. Bunun amacı, filmleri yatay olarak izlerken daha iyi bir ekran oranı elde etmeniz ve siyah çubuklardan kurtulmanız.

Microsoft HoloLens 2

Microsoft HoloLens 2

HoloLens beklenen artırılmış gerçeklik devrimini başlatmasa da, yeni tanıtılan ikinci model geniş bakış açısı ve rahat tasarımıyla dikkat çekti. Microsoft'un AR başlığı, artık şirketleri hedefine alan bir cihaz ve bu alanda başarılı olma şansı var.

Huawei Matebook X (2019)

Huawei Matebook X (2019)

Huawei Matebook X'iniz varsa bu modele yükseltmek sizi fazla heyecanlandırmayabilir. Ancak 2019 sürümünde laptopun birçok alanda geliştirildiğini görüyoruz. Bu yeni sürüm, telefonu laptopa kolayca bağlamanızı sağlıyor.

Okuyucu Yorumları