MWC 2019'da Zyxel Rüzgarları

Mobil Dünya Kongresi 2019'da Zyxel, LTE serisi yeni router'ları ve bina içi çözümleri ile tam not aldı.

MWC 2019'da Zyxel rüzgarları

Zyxel, 25 -28 Şubat tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleşen Mobil Dünya Kongresi (MWC) 2019'da LTE serisi yeni router (yönlendirici), repeater (tekrarlayıcı) ve hub çözümlerini sergiledi.

En son teknolojilerin tüketici ile buluştuğu fuar kapsamında, Zyxel'in yeni ürün ve çözümleri yoğun ilgi gördü. Dünyanın en büyük teknoloji fuarlarından biri olarak kabul edilen Mobil Dünya Kongresi'nde öne çıkan Zyxel'in yeni router'ları; LTE 5398, LTE 7690 ve LTE 7490, gibabit seviyesinde yüksek bant internet erişimi imkanı sunuyor.

LTE 7490, hem köprü hem de yönlendirici işlevli sunan esnek bir ürün olması nedeniyle işletmelere yönetim kolaylığı avantajı sağlıyor. Ultra yüksek sinyal kalitesi ve maksimum performans vaat eden ürün, zorlu dış ortamlar için özel olarak tasarlanmış. Banliyö alanları, halka açık yerler, evler ve ofisler için uygun olan router'ın, zorlu dış ortamlarda da etkin bir şekilde çalışan gömülü anteni bulunuyor. LTE 7490'ın dış mekan dostu tasarımı, istenilen sinyal gücünün elde edilmesinin zor olduğu, görüş açısı sınırlı koşullarda çalışmayı mümkün kılıyor. Özelikle petrol tesisleri, yüksek derece sıcaklıkta faaliyet gösteren fabrikalar, toz ve titreşime maruz üretim merkezlerinde kullanılan router'ların tüm bu zorlu şartlara uyumlu olması gerekiyor. Zyxel'in dış mekan LTE serisi router'ları, -40 C derece gibi aşırı soğuk ve +80 derece gibi çok sıcak ortamlarda bile sorunsuz bir şekilde çalışabiliyor. Ürünün telsiz arayüzü sayesinde güncellemeler mekan bağımsız her yerden kolaylıkla yapılabilir. İlk kez Mobil Dünya Kongresi'nde sergilen Zyxel'in yeni 5 G router'larının Haziran ayından sonra pazara sunulması hedefleniyor.

Patentli tasarım

Patentli tasarım

Etkinlik kapsamında ilk kez tüketici ile buluşan Zyxel'in SymmRepeater ve Repeater Hub'lardan oluşan IBS *In-Building Solutions, Bina İçi Çözümleri de katılımcılardan tam not aldı. Montaj kolaylığı ve modüler tasarım gibi artıları olan Bina İçi Çözümler, özelikle servis sağlayıcı işletmelere esneklik kazandırırken, maliyet avantajını da beraberinde sunuyor. Zyxel BIS Çözümleri, küçük ve orta ölçekteki otel, hastane, mağazalar, ofis blokları gibi binalardaki zayıf mobil kapsama alanını ortadan kaldırıyor. Ürün ailesindeki SymmRepeater, sinyal kalitesini düşürmeden 400 metreye kadar erişim sağlayabiliyor. Patentli tasarıma da sahip ürün, şarap mahzenleri tüneller veya yer altı alanları için kesintisiz iletişim vaat ediyor.

Okuyucu Yorumları