NBA 2K Ligi'ne Dört Takım Daha Katıldı

NBA, ligdeki toplam takım sayısının 17'den 21'e yükseleceğini açıkladı.

NBA 2K Ligi'ne 4 takım daha katıldı

NBA, Atlanta Hawks, Brooklyn Nets, Los Angeles Lakers ve Minnesota Timberwolves takımlarının NBA 2K Ligi'ne katılacağını ve ligdeki toplam takım sayısının 17'den 21'e yükseleceğini açıkladı.

NBA 2K Ligi İdari Menajeri Brendan Donohue, "NBA'de mücadele eden bu dört takımı ve tutkulu taraftar kitlelerini NBA 2K Ligi'nde görmek sadece lig için değil, tüm 2K topluluğu için heyecan verici bir an. Yenilikçi ruhlarından, küresel erişimlerine kadar, bu takımların her birinin muazzam bir katkısı olacağını biliyoruz ve bu büyümenin yeni oyunculara, antrenörlere ve tüm personele lige katılma fırsatı sunmasından dolayı heyecan duyuyoruz." açıklamalarında bulundu.

NBA 2K Ligi'nin açılış maçı Mayıs 2018'de oynandı ve dünyanın en iyi 102 NBA 2K oyuncusu mücadeleye katıldı. 17 hafta süren NBA 2K Ligi; haftalık maçlar, üç sezon içi turnuvanın ardından NBA 2K League Playoffları ve Finalleri ile sona erecek. İlk kez düzenlenecek NBA 2K Ligi Finalleri, 25 Ağustos Cumartesi günü saat 16.00'da oynanacak. New York City'de Intel tarafından desteklenen NBA 2K League Studio'da gerçekleşecek tüm müsabakalar Twitch'te canlı olarak yayınlanacak.
NBA 2K Ligi'nde hali hazırda mücade eden 17 takım arasında 76ers GC, Blazer5 Gaming, Bucks Gaming, Celtics Crossover Gaming, Cavs Legion GC, Grizz Gaming, Heat Check Gaming, Jazz Gaming, Kings Guard Gaming, Knicks Gaming, Magic Gaming, Mavs Gaming, Pacers Gaming, Pistons GT, Raptors Uprising GC, Warriors Gaming Squad, ve Wizards District Gaming bulunuyor.

NBA 2K League hakkında daha fazla bilgi almak için NBA2KLeague.com adresini ziyaret edin. Twitter, Facebook ve Instagram'da @NBA2KLeague'i takip edin.

Okuyucu Yorumları