Nero 10: İpuçları, araçlar ve yeni özellikler

Son sürümüyle göz dolduran, popüler yazma programını her yönüyle inceledik...

Yepyeni özelliklerle Nero 10

Nero Multimedia Suite 10'un satışa sunulmasıyla birlikte, Chip Online olarak popüler yazılımın kullanışlı özelliklerini ve ipuçlarını bir araya getirdik.

Bu yeni araçlar ve ipuçlarıyla kısa sürede en sevdiğiniz fotoğraflarınızla slayt gösterileri oluşturabilir, disklerinizden silinen dosyaları geri getirebilir veya videolarınızı doğrudan Facebook gibi sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Ayrıca Nero 10 ile birlikte gelen yepyeni özelliklere de göz atacağız. Örneğin yedekleme çözümü BackItUp & Burn, incelemede bizi yeterince ikna edemezken, SmartEncoding ile videoların dönüştürme işlemleri çok kısa bir sürede yapabiliyor.

Vereceğimiz ipuçları sayesinde özellikle çizilmelere daha dayanıklı CD'ler oluşturabilir, içeriğini bir şifre ile koruyabilir ve yazdırma işlemlerinizi otomatik olarak birçok diske bölebilirsiniz. CD & DVD yazma aracınız ve içindeki CD ile ilgili bilgiler de almanız mümkün. Bunların dışında Nero MediaHub ile slaytlar oluşturabilir, saniyeler içerisinde Facebook ve YouTube'da yayınlayabilirsiniz.

Yeni Nero 10 yepyeni özelliklerle birlikte geliyor!Tüm ipuçları ve ekran görüntüleri için galerimize buyurun!

Nero 10 Tema Paketi
Ayrıca dilediğiniz şekilde görünüm ve efektlere sahip projeler oluşturmak için ilgili tema bağlantısına galerimizden ulaşabilirsiniz.

Download: Nero Multimedia Suite 10

Okuyucu Yorumları