Netflix, Destiny dizi planlarını sessiz sedasız rafa kaldırdı

Netflix'in, popüler oyun serilerinden biri olan Destiny'nin bir animasyon dizisini yayınlayacağı söylentileri uzun zamandır ortalıkta geziniyor. Ama gelen son haberler, bunun için çok da umutlu olmamamız gerektiğini söylüyor.

Netflix, Destiny dizi planlarını sessiz sedasız rafa kaldırdı

Fallout'un başarısı da göz önüne alındığında, önümüzdeki birkaç yıl içinde çok sayıda video oyununun TV veya film uyarlamalarının çekilmesi kimse için sürpriz olmayacak. Stüdyonun 2022’de PlayStation tarafından satın alınmasından sonra, Bungie’nin Destiny serisi de bu uyarlamalar için güçlü bir aday gibi görünüyordu. Ancak görünene göre bu planlar bozulmuş olabilir.

Forbes’ten Paul Tassi’nin geçtiğimiz hafta bildirdiği üzere Bungie, Netflix’te bir Destiny animasyon dizisinin çekilmesini planlıyordu. İddiaya göre bu plan, Bungie'nin PlayStation çatısı altına girmesinden önce bile geliştirme aşamasındaydı. Tassi, projenin neden daha fazla geliştirilmediğinden emin olmadığını, ancak senaryo aşamasından ileri gitmemiş olabileceğini söylüyor.

Tassi, planlar tamamen iptal edilmediyse bile muhtemelen yakın gelecekte bir Destiny filmi veya dizisiyle karşılaşmayacağımızı söylüyor. Yeni genişletme paketi (ve hatta belki Destiny 3) de dahil olmak üzere serinin geleceği hakkındaki diğer gelişmelere bakılırsa, böyle bir dizinin geliştirme sürecinin tam olarak hangi kısmında olduğunu söylemek pek mümkün gözükmüyor.