Netflix, muhtemelen Dünyanın "en şirin" canlı yayınlarından birine imza atıyor

Netflix, sessiz sedasız bir şekilde ve Yavru Hayvanların Yaşamından Canlı Yayın ismi ile tarihinin en ilginç canlı yayınlarından birine imzasını atıyor. Ve bu yayında gördüklerimizin Netflix'te gördüğümüz en şirin şey olduğuna eminiz.

Netflix'ten Dünyanın "en şirin" canlı yayını

Bu yılın başlarında Chris Rock'ın Selective Outrage standup özel programı gibi tek seferlik denemelerin ardından, Netflix'in canlı yayın programcılığına yönelik yaklaşımı giderek değişiyor. İlk olarak F1 pilotları ve profesyonel Golf sporcularının mücadele edeceği ve canlı yayınlanacak bir Netflix Cup etkinliğinin haberi geldi. Ve şimdi akış devi, tamamen farklı bir şey deniyor. Baby Animal Cam'de oyuncu ya da yazar yok. Aslında bu bir şov bile değil, çünkü iki saat boyunca kesinlikle hiçbir şey olmuyor.

Yayıncı, Türkiye'de Yavru Hayvanların Yaşamından Canlı Yayın ismiyle sunduğu bu yayını yaklaşık bir ay önce başlattı. Aslında ilk olarak Baby Gorilla Cam yayına girdi ve izleyicilere Cleveland hayvanat bahçesindeki bir goril sürüsünün yeni bir erkek ve dişi yavruyla bağ kurmasını canlı olarak izleme şansı verdi. Bu arada Baby Animal Cam, diğer her türden sevimli hayvanı tanıtıyor.

Birkaç saat süren son Baby Animal Cam canlı yayını Cleveland Metroparks'taki birkaç yavru hayvanın günlük rutinlerine, ilginç alışkanlıklarına ve rahat yaşam alanlarına göz atmamızı sağladı.

Aslında Netflix'in Baby Animal Cam'inde yeni ya da çığır açıcı bir şey yok, ancak yayıncının video oyunlarından sevimli hayvanlara karşı bitmek bilmeyen merakımızdan yararlanan canlı yayınlara kadar yeni şeyler denemeye devam ettiğini görmek oldukça ilgi çekici.