Netflix yapımlarını herkesten önce izlemek ister misiniz? Netflix Önizleme Kulübü geliyor

Yakında Netflix filmlerini ve dizilerini herkesten önce izleme imkanınız olabilir. Akış devi, Önizleme Kulübü isimli yeni bir uygulama için kolları sıvadı...

Netflix yapımlarını herkesten önce izlemek ister misiniz?

Netflix film ve dizilerini herkesten önce izlemek hoşunuza gider miydi? Eğer cevabınız evetse, Netflix’in yakında devreye alacağı Netflix Önizleme Kulübü’nün üyesi olmayı düşünebilirsiniz. Bu kulübe üye olanlar, film ve dizileri, yorum yapma karşılığında tüm Netflix kullanıcılarından önce izleme imkanına sahip olacaklar.

Şu anda Netflix Önizleme Kulübü’ne üye olmak için başvurmuş yaklaşık 2.000 kişi bulunuyor, ancak bu sayının 2023’ün ilk dönenimde Dünya’nın dört bir yanından gelecek katılımcılarla on binleri bulması bekleniyor.

Netflix konu hakkında yaptığı açıklamada, “Netflix, içerik için harcanan her bir doların, Dünya çapındaki 223 milyon güçlü abone tabanında üyelerin en yüksek düzeyde ilgisini ve katılımını sağlamasını sağlamak için çalışıyor ve yayıncıların içerik harcamalarını daha dikkatli inceleyip kârlılığa daha fazla odaklanmalarına imkân vermeyi hedefliyor” dedi.

Film ve dizileri önden izleme fikri yeni değil, ancak görülen o ki Netflix, kendi sistemini geliştirmek ve daha fazla yaygınlaştırmak istiyor. Önceden elde edilen yorumlar, filmlerin içeriğinin değiştirilmesini de sağlıyor. Örneğin 2021’de vizyona giren Netflix filmi Don't Look Up, kullanıcılardan alınan geri bildirimler uyarınca daha fazla mizah içerecek şekilde değiştirilmişti ve bu sayede dört dalda Oscar’a aday gösterilmişti.

İnsanların Netflix Önizleme Kulübü'nün bir parçası olmak için nasıl seçildiği tam olarak net değil, ancak e-posta gelen kutunuzu yakından takip etmenizi öneririz. Muhtemelen Netflix, iyi geri bildirim almak için aboneleri belli demografik ölçütlere göre seçmek isteyecektir...