Netflix, popüler dizilerinin yeni sezonları için tarih verdi

Aralarında Squid Game ve Cobra Kai gibi popüler dizilerinde bulunduğu pek çok Netflix yapımının yayın tarihi belli oldu. Ancak açıklamayı yapan CEO Ted Sarandos, dizilerin yayınlanacağı zaman dilimlerini belirtirken tam tarihleri vermedi.

Netflix, popüler dizilerinin yeni sezonları için tarih verdi

Netflix'in en büyük dizileriyle ilgili çok sayıda yeni ve iyi haber var. Akış devi, en popüler dizilerinden bazılarının yeni sezonlarının ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Listede Squid Game'in ikinci sezonu, The Night Agent'ın yeni sezonu, Cobra Kai'nin final sezonu ve daha pek çok dizi yer alıyor.

Tüm bu haberleri veren, ilk çeyrek kar toplantısında konuşan CEO Ted Sarandos oldu. Ancak Sarandos, dizilerin yayınlanacağı zaman dilimlerini belirtirken, tam tarihlerini vermedi. Dolayısıyla bu tarihlerin fragmanlar yayınlandıkça ortaya çıkması bekleniyor.

Squid Game 2. sezon, Cobra Kai final sezonu ve diğerleri

Yılın ikinci yarısında gösterime girecek diziler arasında Squid Game'in ikinci sezonunun yanı sıra Cobra Kai'nin final sezonu, The Night Agent, Outer Banks, Emily in Paris ve Monster'ın yeni sezonları yer alıyor. Bu dizilere, efsanevi Formula 1 yarış pilotu Ayrton Senna'yı konu alan Senna ve Nicole Kidman ile Liev Schreiber'in başrollerini paylaştığı The Perfect Couple romanının yeni uyarlaması da dahil olmak üzere pek çok yeni dizi katılacak.

Dizilerin bu kadar yoğun olmasının nedenlerinden biri yazarların ve oyuncuların grevlerinin sona ermesinin ardından pek çok dizi ve filmin yayına hazır hale gelmiş olması. Ayrıca Sarandos'ın dediklerine bakılırsak, Netflix'in diğer büyük medya şirketlerinden de dizi lisanslaması konusunda hareketlilik söz konusu.