Netflix, büyük ümitlerle yayınladığı Space Force'u sadece iki sezonun ardından iptal ettiğini duyurdu

Son zamanlarında ciddi sıkıntılar yaşayan Netflix'ten bir şok iptal kararı daha: Steve Carrell'ın Space Force'u da yolun sonuna geldi!

Netflix'ten şok bir iptal kararı daha geldi

Netflix, Steve Carrell, John Malkovich, Ben Schwartz ve diğer pek çok ünlü aktörün başrollerini paylaştığı “Space Force”u, ikinci sezonundan hemen sonra iptal ettiğini duyurdu. Bu karar, akış devindeki sarsıntıyı bir kez daha vurgulamış oluyor.

Mayıs 2020'de 10 bölümlük bir sezonla dijital sahneye çıkan Space Force, Şubat 2022'de yayınlanan ikinci sezonu ile yayına devam etti. Dizinin aldığı yorumlar genel olarak "karışıktı" ve Space Force, ilk 10 sıralamasında kendine yer bulmakta zorlandı.

Dizide, Carrell, Malkovich ve Schwartz'ın yanı sıra Tawny Newsome, Dianna Silvers, Don Lake ve Jimmy O. Yang de yer alıyordu. Dizi, ABD Ordusunun en yeni kolu olan ABD Uzay Kuvvetleri'ne ve onun temellerini bulma ve onu tasarlayan hükümet tarafından ciddiye alınma mücadelelerine odaklanıyordu. Tabi komik bir şekilde...

Artık Space Force, Netflix için kötü geçen birkaç ayın ardından iptal edilen diziler arasında yer alıyor. Netflix, 2022 yılında 200.000 abone kaybetti ve bu abone kaybının devam etmesi bekleniyor. Daha net konuşmak gerekirse, Netflix'in Haziran 2022’den önce 2 milyon üye daha kaybedeceği tahmin ediliyor.