Üç klasik GTA oyununu içeren GTA Trilogy, Netflix üyelerine bedava oluyor

Netflix mobil oyun sektöründeki büyümek için hamleler yapmaya devam ediyor. Üç klasik GTA oyununu içeren GTA Trilogy serisi, önümüzdeki aydan itibaren Netflix abonelerine bedava olacak.

Üç klasik GTA oyununu içeren GTA Trilogy Netflix'e geliyor

Netflix, platforma gelecek olan üç yeni oyunla oyun kütüphanesini genişletiyor. Ancak bunlar sıradan oyunlar değil, çok daha popüler olan Grand Theft Auto serisinin oyunları. The GTA Trilogy: The Definitive Edition önümüzdeki ay Netflix'in oyun kütüphanesine eklenecek ve aboneler ücretsiz olarak oynayabilecekler. Öte yandan bunlar Netflix'in oyun kütüphanesine bugüne kadar eklenen en büyük üç oyun olacak.

Elbette bu kadar uzun süre beklemek istemiyorsanız, her üç oyun da App Store ve Google Play'den satın alınabiliyor. Aksi takdirde, 14 Aralık'tan itibaren üçünü de ücretsiz olarak indirebileceksiniz.

Bu Netflix için kesinlikle büyük bir hamle, ancak yeni bir şey değil. Şirket daha önce arcade oyunlar da dahil olmak üzere her türden oyunu mobil kütüphanesine eklemişti. Netflix oyun kütüphanesinde halihazırda Hades, Braid, Katana Zero ve Dead Cells gibi popüler oyunlar bulunuyor. Bunun yanı sıra şirket kendi oyunlarını da yapıyor. Şirketin bu yıl piyasaya sürdüğü kendi oyunlarından biri de Night School Studio tarafından geliştirilen Oxenfree II: Lost Signals oldu. Bilmeyenler için, bu geliştirici 2021'de Neflixback tarafından satın alındı.

Yani Netflix, bir video yayın platformundan daha fazlası olmaya çalışırken oyun kütüphanesini gerçekten de güçlendiriyor. Platformun ileride hangi oyunları bünyesine katacağını görmek ilgi çekici olacak. Ancak açık olan bir şey var ki, diziler ve filmler için ödeme yaptığınız diğer video yayın platformlarının aksine, Netflix aboneleri için çok daha fazlasını sunarak rekabeti kızıştırıyor.