Nexus Sailfish'in özellikleri iyice sızdı!

Google'ın bir sonraki Nexus'unun özellikleri, AnTuTu hız testi sonuçlarıyla birlikte iyice ortaya çıktı!

Yeni Nexus'un özellikleri iyice sızdı!

Yeni Nexus'ların çıkış gününe yaklaşıyoruz ancak telefonlardan önemli bir sızıntıya henüz rastlamadık. Yeni sızan bir AnTuTu hız testi raporu ise telefonun küçük olan modeli Nexus Sailfish'in Snapdragon 820 işlemci, Adreno 530 GPU ve 4GB RAM ile geleceğini söylüyor.

RAM miktarı ve Snapdragon 820 işlemciyi daha önceki bir hız testi sızıntısı ve sızan bir build.prop dosyası sayesinde öğrenmiştik. Yeni sızıntıyla birlikte telefonun teknik özellikleri biraz daha "kesinleşmiş" oldu. Böylece yeni Nexus'un LG G5, HTC 10 ve Samsung Galaxy S7 gibi 2016 amiral gemileriyle aynı seviyede olacağını görmüş olduk.

Nexus Sailfish'in özellikleri iyice sızdı!

AnTuTu raporunda başka detaylar da ortaya çıktı. Bunlar arasında Android Nougat, 32GB'lık dahili depolama alanı, 1080x1920 piksel çözünürlük var. Ekran boyutu tam olarak bilinmese de Nexus Sailfish'in 5 inç ile 5,2 inç arasında bir ekranla gelmesi bekleniyor. Son olarak rapor, telefonun 13MP'lik arka kamera ve 8MP ön kamerayla geleceğini söylüyor.

Bu tür hız testi sonuçlarının sahtelerini üretmek çok kolay olduğundan, şimdilik bu dedikodulara dikkatle bakmakta fayda var. Bilgiler gerçek olsa bile telefonun henüz tamamlanmamış bir prototipine ait olabilir ve cihazın final sürümünde değişiklikler olabilir.

Okuyucu Yorumları