Nokia'den güldüren sızıntı...

Bugüne dek pek çok sızma vukuatı gördük. Ama beklenen yeni Lumia'nın yaşadığı sızıntı biraz garip!

Birileri fena çuvalladı!

My Nokia Blog sitesinde yayınlanan bir fotoğraf, Nokia'nın bugüne kadar sır olarak saklamayı başardığı yeni amiral gemisi modeli Lumia 928'in tanıtımının yakında yapılabileceğini düşündürüyor.

İlk bakışta sahte olmadığı hissi veren fotoğrafta, daha önce gördüklerimizden farklı bir Lumia 928 ve "düşük ışık altında en iyi çekim yapan akıllı telefon" sloganı görülüyor. Daha önce internete sızan ve özel bir Nokia konserinde çekildiği söylenen fotoğraflarda da Lumia 928'e benzeyen telefonların loş konser salonunda çekim yaptıklarını görmüştük. Bu fotoğraf ve reklam panosundaki slogan (eğer iddia edildiği gibi gerçekse!) Nokia'nın yeni telefonunun gece çekim yeteneğine oldukça güvendiğini ve tanıtım sırasında bu noktaya dikkat çekeceğini gösteriyor.

Panolara yerleştirilecek reklamların şimdiden hazır olması, Nokia'nın Lumia 928 resmi tanıtımını yakında yapacağı iddialarını güçlendiriyor. 4,5 inçlik ekrana sahip olacağı iddia edilen Lumia 928'de bflaş ve 8 megapiksel Pure View kamera olacağı söyleniyor.

Okuyucu Yorumları