Note 6, 5,8 inç'lik kavisli ekranla gelebilir

Galaxy Note 6, yeni dedikodulara göre kolay kolay bitiremeyeceğiniz bir pil ile gelecek!

Note 6'ya dev gibi bir pil!

Temmuz ayında geleceği iddia edilen Galaxy Note 6, yeni bir dedikoduya göre biraz daha büyük bir ekranla gelecek.

Sammobile'ın kaynaklarına göre Galaxy Note 6, 5,8 inç'lik "Slim RGB" ekranla gelebilir. Dahası kaynaklar, ekran boyutunun biraz (0,1 inç) büyüyeceğini, Samsung'un Note 6 için düz ve kavisli ekranları denediğini söylüyorlar. İddia doğruysa iki ekran da Quad HD çözünürlüğüne sahip.

Note 5'in ve S6 Edge+'ın sadece bir takipçisinin olacağı, ancak Samsung'un hangi sürümü piyasaya süreceğine henüz karar vermediği söyleniyor. Sammobile'a göre kavisli modelin gerçeğe dönüşme olasılığı daha yüksek, çünkü firmanın kavisli telefonları sevdiği ve Galaxy S7 Edge'de bu tasarımı geliştirdiği biliniyor.

Sızıntıyla birlikte gelen ilginç bir başka bilgi, Note 6'nın pil boyutuyla ilgili. Kaynak, pil kapasitesini tam olarak bilmese de, Note 6'daki pilin 4.000mAh gücünde olabileceğini söylüyor. Telefonun gövdesi büyüyeceğine göre 4.000mAh'lik bir pili Note 6'ya sığdırmak imkansız olmayabilir. Samsung'un Galaxy S7 ve S7 Edge'i daha güçlü pile yer vermek için kalınlaştırdığı da biliniyor.

Dedikodulara bakacak olursak Note 6, Note serisi için önemli bir güncelleme olacak. Sızıntılar bu hızla devam ederse yakında telefonla ilgili yeni bilgiler öğrenebiliriz.

Okuyucu Yorumları