Note 7'sini Verenler, Bu Telefonları İstiyor...

Galaxy Note 7'lerinden vazgeçmek zorunda kalanlar, yerine hangi telefonu tercih ediyor? Dev GSM operatörü, bu sorunun vevabını verdi!

Note 7'yi verenler, hangi cebi istiyor?

Galaxy Note 7'nin neden olduğu enkazı en temiz biçimde kaldırmaya gayret eden teknoloji devi Samsung, bu durumdan etkilenen kullanıcılara para iadesine alternatif olarak diğer Samsung modellerini de öneriyor. Konuyla ilgili yayınlanan yeni raporlar söz konusu stratejinin iyi bir karşılık bulduğuna işaret ediyor. Zira Galaxy Note 7 sahiplerinin büyük bir çoğunluğu cihazlarını geri verdiklerinde karşılığında firmanın diğer modellerini talep ediyor.

Bu durumun en iyi örneklerinden birisi de ABD'nin en büyük GSM operatörlerinden biri olan Sprint CEO'su Marcelo Claure'in gözlemlerine dayanıyor. Claure tarafından yapılan açıklamada cihazlarını geri vermek zorunda kalan Galaxy Note 7 kullanıcılarının çok büyük çoğunluğunun bir diğer Samsung modelini tercih ettiğini belirtiyor.

Claure bir konferans görüşmesiyle verdiği demeçte şunları söylüyor: "Bu kullanıcıların çoğu cihazlarını Galaxy S7 edge ile değiştiriyor. Samsung'un bu aksiliğin ardından kedini toparlayacağına inanıyorum, çünkü Galaxy Note 7 sahipleri cihazı Samsung'un diğer en iyi amiral gemilerinden biriyle değiştirseler bile Note 7'lerini geri verirken çok gönülsüzlerdi."

Diğer yandan Samsung'un yaptığı birçok çağrıya rağmen halen kullanımda olan hatırı sayılır ölçüde Note 7 cihazı mevcut olması da Claure'in bu açıklamasını doğrular nitelikte.

Okuyucu Yorumları