Satışa sunulan ilk 100 Nothing Phone'dan birine sahip olmak isteyenler, küçük bir servet ödemeye hazır

Nothing Phone'a herkesten önce sahip olacak 100 kişiden biri olmak isteyenler, bunun için büyük paralar ödemeye hazır gibi görünüyor.

Nothing Phone için servet ödemeye hazırlar

Nothing Phone (1), 12 Temmuz'daki bir etkinlikte resmi olarak tanıtılacak ve büyük olasılıkla etkinlikten sonra sipariş verilebilecek. Ancak bu telefona erişen ilk birkaç alıcıdan biri olmanın başka bir yolu daha var. Ne yazık ki bunun için büyük bir bedel ödenmesi gerekiyor.

Kullanıcıları çok heyecanlandıran bu yeni telefon şu anda açık artırmada ve insanlar ürünün ilk birkaç alıcısından biri olmak için 2.500 dolardan fazla ödemeye hazırlar. Açık artırmaya sadece 100 telefon çıkmış durumda ve kurallara göre, en iyi 100 teklifi verenler, genel kullanıma sunulmadan önce telefonu eline alabilecek.

Açık artırma süreci 23 Haziran 2022 Perşembe günü sabah 8:59'a kadar devam edecek. Kapandığında en yüksek teklif fiyatının ne olacağını tahmin etmek zor, ancak bazı kişilerin erken erişim için 4.000 dolardan fazla ödemeye istekli olacağı tahmin ediliyor.

Nothing, telefonun fiyatlandırma ve teknik özellikler hakkında herhangi bir bilgi vermedi, ancak buna rağmen insanlar cihaz hakkında oldukça hevesli görünüyor. Nedenini merak ediyor musunuz? Öncelikle, telefon benzersiz bir tasarıma sahip. İlk 100 telefonun sahiplerinin ismi telefonun üzerine lazerle yazılacak, bu da kullanıcılara özel bir kulübe ait oldukları hissini veriyor. Ve elbette, iyi düşünülmüş agresif bir pazarlama stratejisi de şirketin ilk 100 birim için büyük talep yaratmasına yardımcı oldu.

Açık artırma şu anda StockX.com’da gerçekleşiyor. İlk 100 alıcıdan biri olmak istiyorsanız buraya tıklayarak teklifinizi verebilirsiniz.