Merakla beklenen telefon Nothing Phone (1), ilk gerçek görüntüsü ile bekleneni veremedi

Nothing Phone (1)'in yayınlanan ilk gerçek görüntüsü, tasarımın beklendiği kadar sıra dışı olmayacağına işaret ediyor.

Nothing Phone (1)'in ilk gerçek görüntüsü hayal kırıklığı yarattı

İlk tanıtımlara baktığınızda, Nothing Phone (1)’in çok farklı bir tasarıma sahip olmasını bekleyebilirsiniz, ancak şeffaf bir arka yüzey hakkındaki konuşmanın abartıldığını söyleyebiliriz. Telefonun ilk resmi görüntüsünde şeffaf kısımlar olsa da, bileşenlerin büyük kısmının hala gizli olduğunu görülüyor.

Bazı vidaları ve kablosuz şarj bobinini görebiliyor olsa da, görülenler bunlarla sınırlı kalıyor. Muhtemelen daha ilginç olan kısım ise aydınlanabilecek gibi görünen beyaz şeritler olabilir. Bu görüntünün iyi mi gözükeceği yoksa pek çok oyun telefonu gibi aşırı gösterişli mi olacağını ise zaman gösterecek.

Nothing Phone (1) kesinlikle kalabalığın arasından sıyrılacak kadar farklı görünüyor, ancak tasarım sırasında bir fırsatı kaçırdığı hissi varlığını koruyor. Bir akıllı telefonda bulunan inanılmaz sayıdaki bileşenin daha fazlasını sergilemek, dikkat edilmesi gereken ayrıntılarla dolu gerçekten ilginç bir tasarım oluşturabilirdi.

Bu görselin gösterdiği diğer ayrıntılar arasında çift lensli bir kamera (bu gün ve çağda pek fazla değil) ve diğer renklerin sunulup sunulmayacağı belirsiz olsa da beyaz bir kaplama yer alıyor.

Nothing Phone (1)’in 12 Temmuz'da piyasaya sunulacağı düşünülürse, çok yakında daha fazla detay öğreneceğimizi söyleyebiliriz.