Nubia Alpha 8 Nisan'da Satışa Sunulacak

Nubia'nın giyilebilir akıllı telefon modeli Nubia Alpha'nın satışa sunulacağı tarih kesin olarak belli oldu!

Nubia Alpha yakında satışta!

Nubia, Nubia Alpha'yı MWC 2019'da tanıttığında cihazın piyasaya çıkış tarihi hakkında "2019'un ortası"na işaret ederek kesin bir tarih verilmemişti. Ancak şimdi Çinli şirket giyilebilir ürünün piyasaya çıkış tarihini açıkladı.

Nubia, web sitesinde giyilebilir akıllı telefon modelinin 8 Nisan tarihinde Çin'de satışa çıkarılacağını ve ön siparişlerin hemen alınabileceğini doğruladı. Cihaz ortaya çıkardığında, Nubia, ürünün Çin, ABD ve Avrupa'da aynı anda piyasaya sürüleceğini belirtmişti. Bu sebeple cihazın yakın zamanda başka bir bölgede de satışa sunulacağını görmeyi beklesek de cihazın diğer bölgelerde piyasaya çıkış tarihi ile ilgili güncel bilgiler için Nubia'nın yapacağı açıklamalar esas olacak. Nubia Alpha'nın farklı çeşitlerinin 2019'un ortalarında beklenen ve eSIM teknolojisini destekleyen bir modelle birlikte satışa sunulması bekleniyor.

Nubia Alpha, bükülebilir bir OLED ekrana, 5MP kameraya ve eSIM'e (veya SIM'li başka bir cihazın Bluetooth bağlantısını kullanabilen) sahip bir akıllı telefon/saat modeli. Başka bir deyişle bu cihaz bir telefonun özelliklerine sahip ancak cihaz cep veya çanta yerine bilekte taşınabiliyor.

Her ne kadar MWC'de ne kadar ilgi çekmiş olsa da Nubia'nın geçerli bir tüketici ürünü olmadan önce aşması gereken sorunlarının olduğu sonucuna varmak mümkün. Ancak cihazın satışa sunulan son kullanıcı modelinin MWC'deki tanıtım sürümüne kıyasla ne tür değişimler taşıdığı da bir merak konusu.

Nubia Alpha satışa sunulduğunda cihaz hakkında daha fazla detay gün yüzüne çıkıyor olacak, bu sebeple bizi takip etmeyi unutmayın.

Okuyucu Yorumları