Nvidia'dan gelecek nesil 3D gözlükler

Nvidia'nın yeni nesil 3 boyutlu gözlükleri ile oyuncular, daha canlı bir 3 boyutlu dünyaya girecek!

Nvidia'dan yeni nesil 3D!

NVIDIA'nın ödüllü 3D teknolojisinin gelecek nesli NVIDIA 3D Vision 2 zarif ve ince, yeniden tasarlanmış ve oyunculardan ilham alan gözlük içeriyor. Ayrıca, diğer 3D ekran teknolojilerine göre iki kata kadar daha parlak görüntüler ve çok daha zengin renkler sunarak 3D deneyimini büyük ölçüde iyileştiren yeni vbir ekran teknolojisi olan NVIDIA 3D LightBoost teknolojisini de beraberinde getiriyor.

Bu özellikler, oyunculara Batman: Arkham City, LA Noire ve diğerleri dahil olmak üzere bu sonbaharın en yeni ve sevilen oyunlarında en son 3D platformunu sunmaktadır. NVIDIA bunun yanı sıra, NVIDIA 3D Vision Ready ekosistemi ile sektörün geniş yüksek kaliteli 3D içeriğini ve desteklenen ekran seçeneklerini sunuyor.

NVIDIA 3D Vision genel müdürü Phil Eisler, "3D Light Boost monitörler ve dizüstü bilgisayarlar ile kullanılan NVIDIA 3D Vision 2 gözlükler olağanüstü, parlak, kristal berraklığında dünyalar yaratıyor" dedi. "NVIDIA mühendislik ekibi, en iyi Hollywood 3D filminden daha iyi, nefes kesen bir deneyim sunarak PC'ler üzerindeki 3D'de inanılmaz gelişmeler kaydetti."

ASUS Computer International Açık Platform İş Grubu (OPBG-Open Platform Business Group) ürün yönetimi üst düzey direktörü David Wung, "NVIDIA 3D LightBoost teknolojisi 3D oyunları, filmleri ve fotoğrafları bugüne dek hiç olmadığı kadar çarpıcı ve gerçek hayattakine yakın yapıyor" dedi. "3D LightBoost ve yeni tam HD monitörlerimiz ile renkler daha zengin, dokular ve incelikli görüntüler neredeyse ekrandan fırlayacak kadar gerçekçi ve deneyimin genel kalitesi dikkat çekici. ASUS VG278H ile müşterilerimize bu yeni seviyede 3D görsel kalite sunan ilk masaüstü ekran üreticisi olmaktan heyecan duyuyoruz."

Basın bülteninden derlenmiştir.

NVIDIA 3D Vision 2 gözlükler

NVIDIA 3D Vision 2 gözlükler

NVIDIA 3D Vision 2 gözlükler

NVIDIA 3D Vision 2 gözlükler özellikle oyuncular ve 3D meraklıları için tasarlanmış. Birinci nesil gözlüklerdekinden yüzde 20 daha büyük lensler ile daha geniş bir görüntüleme alanı ve artırılmış dış ışık engelleme özellikleri sayesinde oyuna daha derin bir katılım sağlıyor.

NVIDIA'nın gelişmiş aktif obtüratör ve IR kablosuz teknolojilerine sahip olan gözlükler, oyuncuların YouTube ve 3DVisionLive.com üzerinden 550'den fazla tam HD 1080p 3D oyun, 100'den fazla Blu-ray 3D film ve binlerce 3D video ve fotoğraf dahil olmak üzere günümüzde mevcut en geniş yüksek kaliteli 3D içerik seçeneklerine erişmesine olanak veriyor. Bunun yanı sıra, NVIDIA 3D Vision 2 gözlükler 70'in üzerinde farklı 3D Vision monitör, dizüstü bilgisayar ve projektör, video uygulaması ve kamera dahil olmak üzere mevcut tüm NVIDIA 3D Vision Ready içerik ve destekleyen ürün ile tamamen geri uyumlu.

NVIDIA 3D LightBoost teknolojisi

NVIDIA 3D LightBoost, mevcut 3D çözümlere göre 2 kata kadar daha parlak 3D görüntüler ve geliştirilmiş renk kalitesi sunan yeni bir NVIDIA ekran teknolojisi. Aynı zamanda, çevresel aydınlatmayı büyük ölçüde artırarak oyun klavyelerinin ve farenin daha iyi görülebilir olmasına ve 3D gölgelenmenin azaltılmasına olanak veriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları