Office 2010 SP2 tamamlanmak üzere!

Bir süredir adı pek anılmayan dev yazılım paketinden, kullanıcılarına sevindirici bir haber var!

Service Pack 2 geliyor!

Office 2013'ün çıkışı giderek yaklaştığından bir süredir Office 2010 ile ilgili çok fazla haber almıyoruz. Ancak şimdi Office 2010'un ikinci hizmet paketinden yeni bir haberle karşınızdayız. Microsoft'un beta test kullanıcılarına dağıttığı davetler, Office 2010 SP2'nin beta aşamasına ulaştığını gösteriyor.

Microsoft, kayıtlı Office 2010 kullanıcılarına Service Pack 2'nin beta testi için davetiyeler göndermeye başlamış bulunuyor. İletilen bilgiye göre davetiyeler şu an sadece ABD'deki Office kullanıcılarına ulaşmış bulunuyor, Avrupa'nın teste katılıp katılmadığı bilinmiyor. Office 2010'un ikinci hizmet paketiyle ne gibi bir içerik sunulacağı da belli değil. Bununla birlikte önceki güncellemelere bakarak Service Pack 2'nin önceden yayınlanan yamaları ve güncellemeleri bir araya getireceğini ve çok fazla yeni özellik eklemeyeceğini tahmin etmek mümkün.

Office 2010 Service Pack 2'nin çıkış tarihi de henüz bilinmiyor. Bununla birlikte 2013'ün ilk çeyreğinin tamamlanmasıyla piyasaya sürülecek olan Office 2013'ü takiben SP2'yle tanışabiliriz.

Okuyucu Yorumları