Okyanustan çıkan GoPro'dan ilginç görüntüler

11 ay boyunca okyanusun dibinde kalan GoPro'nun içerisinden çıkan görüntüler, görenleri şaşırtıyor!

11 ay sonra ortaya çıkan görüntüler!

GoPro, özellikle spor severlerin ve ekstrem işlerle uğraşanların vazgeçilmez cihazı. Yazın tatilcilerin de gözdesi olan bu cihaz, plajlarda denize açılan hemen herkes tarafından kullanılıyor. Benzer bir senaryo da bu haberde karşımıza çıkıyor. GoPro'suyla okyanusa dalan bir genç, okyanustan GoPro'suz çıkıyor. Başından kayıp giden GoPro ise tam 11 ay boyunca okyanus zemininde çakılı kalıyor.

Okyanus zeminine çakılan ve 11 ay kadar burada kalan bir GoPro'da ne gibi görüntüler saklı kalmış olabilir? Bu sorunun cevabını bize balığa çıkan Francis Darracott veriyor. Kuzey Atlantik Okyanusu'nun bir ucu olan, İngilitere'deki Poole yakınlarında balığa çıkan Darracott, kardeşiyle birlikte balık tutarken bu GoPro'ya rastlıyor. 11 ay boyunca zeminde çakılı kalan GoPro elbette bozulmuş. GoPro'yu alıp parçalarına ayıran genç, sonunda SD kartın hala çalıştığını anlıyor ve ortaya işte yukarıdaki gibi görüntüler çıkıyor.

11 ay boyunca dipte dursa da, bir süre kayıt yapan ve ardından da tuzlu suya yenik düşen GoPro'dan çıkan görüntülerden derleme yapan Darracott, yaklaşık 3,5. dakikalık kaydı paylaşmış. Görüntülerde GoPro'yla denize atlayan bir genç görünüyor. Ardından GoPro'nun zemine düşüşünü görüyoruz. Sonrasını ise hemen yukarıdaki videoda izleyebilirsiniz...

Okuyucu Yorumları