OnePlus 5 Sızan Özellikleriyle Galaxy S8'e Rakip!

Eğer söylentiler doğruysa, Snapdragon 835 ve keskin tasarımı ile rekabete yeni bir amiral gemisi katılıyor!

Galaxy S8'e bir rakip daha geliyor!

Yeni Android amiral gemileri arasındaki rekabet git gide artıyor. Galaxy S8, LG G6 ve HTC U Ultra zirve için savaşırken, piyasa yüksek kaliteli, yüksek fiyatlı telefonlarla dolmaya başladı. Görünüşe bakılırsa bu kavgaya güçlü bir yarışmacı daha katılıyor.

PCPop'a göre, OnePlus 5 oldukça güçlü bir orta menzilli telefon olacak gibi görünüyor. Çin'de 4 rakamı uğursuz kabul edildiği için OnePlus 3'ten 5'e sıçrıyor. Marka, şimdiye dek telefonlarına piyasadaki en iyi çiplerle güçlendirmişti, Oneplus 5'in ise Snapdragon 835 kullanacağı iddiası bu yüzden çok gerçek dışı değil. Ayrıca telefonun 8GB RAM'e sahip olacağı söyleniyor.

Tasarım cephesinde ise, cihazın 5.5-inç bir ekrana, ince çerçevelere ve 1440 x 2560 çözünürlüğe sahip olacak. Ayrıca cihazın çift-kamera sistemine, arka parmak izi okuyucusuna ve 3,000 mAh pile sahip olacağı tahmin ediliyor, bu da şaşırtıcı şekilde 3T'nin 3,400 mAh pilinde kıyasla geri adım atıldığı anlamına geliyor.

Galaxy S8'i sistem özellikleri ile yenemese bile, makul fiyatı ile rekabeti canlı tutabilecek telefonlardan biri olacak gibi görünen OnePlus 5'ın resmi olarak açıklanmasını bekliyoruz.

Okuyucu Yorumları