OnePlus, ilk Android tabletinin nasıl görüneceğini ilk defa sergiledi

OnePlus'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı ve OnePlus 11 ile tanıtması beklenen ilk Android tabletinin nasıl görüneceği, ilk kez bu kadar net bir biçimde göründü.

OnePlus ilk Android tabletinin tasarımını sergiledi

OnePlus'ın uzun süredir ilk Android tableti üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Ve nihayet, Shenzhen teknoloji firması ürünü OnePlus 11 (daha önce OnePlus 11 Pro olarak adlandırılmıştı) ile birlikte piyasaya sürmeye hazır. Ancak resmi tanıtımından önce OnePlus, tabletin ilk görünümünü paylaşarak neye benzediğine dair bir fikir verdi.

Sızdırılan görseller "OnePlus Pad"in yekpare metal bir kasaya ve 11,6 inçlik bir ekrana sahip olduğunu gösteriyor. Ayrıca cihazın arka tarafında dairesel bir kamera kesimi bulunuyor, ancak zayıf görünürlük nedeniyle cihazın çift arka kamera kurulumuna sahip olup olmadığını doğrulayamıyoruz. Görüntüler ayrıca cihazın arkasında OnePlus logosunu da gösteriyor. Ancak, ekran boyutu dışında teknik özellikleri hakkında önemli bir bilgi sızdırılmış değil.

Şu ana kadar duyduklarımıza göre OnePlus 11, şirketin Şubat ayında piyasaya süreceği en premium ürün olacak. Tabletin özellikleri ve fiyatı bilinmemekle birlikte, büyük olasılıkla fiyatı amiral gemisi bir Android tablet kadar olacak.

OnePlus'ın Cloud 11 etkinliğini 7 Şubat'ta düzenleyeceği ve bu etkinlikte ilk mekanik klavyesini ve çok beklenen OnePlus 11'i piyasaya süreceği biliniyor. Ancak bu 2 cihazın dışında şirketin OnePlus Pad ve OnePlus 11R'yi de duyuracağı söyleniyor. OnePlus Nord Buds 2 kulaklıkların da şirketin Şubat ayındaki lansman etkinliğinde görücüye çıkması bekleniyor.