Oppo'nun Katlanan Telefonu Sadece Göründü!

Oppo, katlanan telefon işinden geri kalmadığını, bu telefonla gösterdi! Ama işin bir de kötü tarafı var!

Oppo da katladı; ama...

Katlanan Huawei Mate X'in MWC 2019'da tanıtılmasının hemen ardından Oppo da kendi katlanan telefonunu Webio'da gösterdi. Oppo'nun telefonunun Huaewi'nin Mate X'ine benzerliği hemen fark ediliyor.

Oppo'nun Katlanan Telefonu Sadece Göründü!

Oppo'nun katlanan telefonunun görüntüleri, şirketin başkan yardımcısı Brian Shen tarafından Çince sosyal platform Weibo'da paylaşıldı. Shen, telefonu toplu üretmeyi henüz planlamadıklarını, önce tüketicidien olumlu bir tepki bekleyeceklerini söyledi. Görünen o ki Oppo, katlanan telefonların ne işe yarayacağı konusundaki tartışmalara bakarak dikkatli davranmak istiyor.

Oppo'nun Katlanan Telefonu Sadece Göründü!

Oppo'nun telefonu, aynı Huawei Mate X gibi dışa doğru katlanan bir OLED ekrana sahip. Cihazı açtığınızda onu tek tarafta bulunan tutma yerinden kavrayabiliyorsunuz.

Oppo'nun Katlanan Telefonu Sadece Göründü!

Çinli üretici Xiaomi de katlanabilen telefonunu geçen ay bir videoyla göstermekle yetinmişti. Oppo gibi Xiaomi de cihazına bir isim vermemişti. Sanırız kopyalama konusunda uzmanlaşan Çinli şirketler, katlanan telefonların geleceğinden emin olmadan yanlış akımlara kapılmak istemiyorlar. Elbette bu konuda haklı olabilirler, çünkü katlanan telefonların pratikte ne gibi bir avantaj sağlayacağı, hatta biraz hantal olduklarından dezanvantajının olup olmadığı tartışılabilir.

Okuyucu Yorumları