Oral- B Genius X: Yapay Zekalı Diş Fırçası

Oral-B, yeni yapay zeka özellikli diş fırçası Genius X'i MWC 2019 etkinliğinde tanıttı.

Yapay zekalı diş fırçası

Oral-B, yeni yapay zeka özellikli diş fırçası Genius X'i MWC 2019 etkinliğinde tanıttı. Genius X bağlantılı binlerce farklı fırçalama stilinden öğrendikleri ile kullanıcıların diş fırçalamalarında onlara rehberlik ediyor. Oral-B aynı zamanda akıllı ağız ve beden sağlığı yönetim araçlarının daha uzun ve sağlıklı bir yaşama katkıda bulunduğu gelecek vizyonunu da tanıttı. Oral-B'nin öngördüğü dünyada sağlığın izlenmesi, tüketicilerin günlük ağız bakım rutinlerini bütünlerken sağlıklarıyla daha kapsamlı bir şekilde ilgilenmelerini sağlıyor.

Oral-B'nin küresel marka direktörü Stephen Squire: "Geleceğin ağız bakım cihazı sağlığınız hakkında bilmeniz gereken her şeyi size söylese, her gerektiğinde ve en kısa sürede kesintisiz bir şekilde diş ve sağlık profesyonelinizle bağlantı kursa, nasıl olurdu bir düşünün. Oral-B, insanların günlük ağız bakım rutinlerinin bir parçası olarak evde sağlık taraması yapmasını sağlayan, teşhisi ve korumayı mümkün kılacak gerçek zamanlı geri bildirim sunan bir gelecek hayal ediyor. Biyometrik Sağlık İzleme Konseptini hem ağız hem genel vücut sağlığını iyileştirmek amacıyla tasarlanan 360 derecelik bir sağlık platformu olarak düşünüyoruz. Bu henüz tamamlanmış bir ürün değil. Ağız Sağlığı Profesyonelleri, harici Araştırmacılar ve Oral-B'nin bilim insanları arasında çığır açan çalışmaları destekleyecek ve daha ileriye taşıyacak bir vizyon da denebilir. Bağlantılı Oral-Care cihazlarının sunabileceği sınırsız fırsatları birlikte keşfetmek istiyoruz.'' dedi

Oral-B Genius X - Oral-B'nin geleceğe açılan kapısı

Oral-B Genius X - Oral-B'nin geleceğe açılan kapısı

Her yıl vizyonuna ulaşmak için sürekli inovasyon yapmaya devam eden Oral-B, bu sene yapay zeka özellikli Oral-B Genius X ile daha akıllı diş cihazlarına doğru bir adım daha atıyor. Oral-B'nin bugüne dek sunduğu en gelişmiş diş fırçası olan ve ağız bakım profesyonelleriyle birlikte tasarlanan Genius X, yepyeni bir şeyi başarıyor: Bireysel fırçalama stillerini değerlendirmek ve kullanıcılara daha iyi fırçalama alışkanlıkları kazanmaları için koçluk vermek amacıyla için binlerce kişinin diş fırçalama davranışları hakkındaki bilgileri bir araya getiriyor. Yapay zeka teknolojisi, insanların ağız içinde tam olarak nereleri fırçaladıklarını izliyor ve daha iyi ağız sağlığı için daha fazla dikkat gerektiren alanlar konusunda kişiselleştirilmiş geri bildirim sunuyor.

Okuyucu Yorumları