Özel bir eğitim paketi!

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ve Avea, TTNE, Sebit'ten özel çok özel bir eğitim paketi...

Özel bir eğitim paketi!

Lise ve üniversiteye hazırlıkta 42 yıldır öğrencilerini başarıya taşıyan Uğur Dershaneleri, Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom grup şirketleri Avea, TTNET ve Sebit işbirliğinde ''Uğurlu Evim'' Projesi'ni başlatıyor.

İlköğretim ve lise olmak üzere iki ayrı tipte sunulan Uğurlu Evim Eğitim Paketi içinde; Sebit tarafından geliştirilen TTNET'in interaktif eğitim paketi Uğurlu Vitamin ve Uğurlu Vitamin Canlı Ders ile Avea tarafından sunulan Türkiye'nin ilk ve tek öğrenciye özel, eğitim amaçlı GSM markası Uğurcell bulunuyor.

"Uğurlu Evim" Projesi'yle Türkiye'nin her tarafına erişilebilir bir eğitim ağı kurarak derslik, ulaşım, sağlık ve iklim koşullarından dolayı ortaya çıkabilecek tüm olumsuzlukları ve eğitim kesintilerini sona erdirmek ve ülkemizin eğitimde en büyük eksikliklerinden biri olan fırsat eşitliğini sağlayabilmek hedefleniyor.

Türkiye'nin bu kapsamdaki ilk online-mobil eğitim platformu Uğurlu Evim Eğitim Paketi ile internet üzerinden sesli ve görsel ders anlatımlarının yanı sıra, canlı eğitimler ve rehberlik hizmetleri veriliyor. Türk Telekom grup şirketleri Avea, TTNET ve Sebit'in üstün teknolojik altyapılarıyla gerçekleştirilen proje, ülkemizin önde gelen eğitim kurumu Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları bünyesinde yer alan Uğur Dershaneleri ve Bahçeşehir Kolejleri'ndeki yüzlerce deneyimli öğretmen ve rehberlik uzmanının ortak çalışmaları ile hayata geçiriliyor.

İlköğretim ve lise olmak üzere iki ayrı tipte sunulan Uğurlu Evim Eğitim Paketi içinde; Sebit tarafından geliştirilen TTNET'in interaktif eğitim paketi Uğurlu Vitamin ve Uğurlu Vitamin Canlı Ders ile Avea tarafından sunulan Türkiye'nin ilk ve tek öğrenciye özel, eğitim amaçlı GSM markası Uğurcell bulunuyor.

Uğurlu Evim Eğitim Paketi:

Uğurlu Evim Eğitim Paketi:

Uğurlu Evim, internet üzerinden sesli ve görsel ders anlatımlarının sunulduğu, canlı eğitimlerin ve rehberlik hizmetlerinin verildiği Türkiye'nin ilk online-mobil eğitim platformudur. Uğur Dershaneleri ve Bahçeşehir Kolejleri'ndeki yüzlerce deneyimli öğretmen ve rehberlik uzmanı Uğurlu Evim'de görev almaktadır.

Uğurlu Evim Eğitim Paketi, İlköğretim ve lise olmak üzere iki ayrı tipte sunulur.

Uğurlu Evim Eğitim Paketi'nde bulunanlar:
- Uğurlu Vitamin İlköğretim / Uğurlu Vitamin Lise
- Uğurlu Vitamin Canlı Ders
- Uğurcell Eğitim Hattı
- Uğurlu Vitamin Rehberlik Hizmetleri

Uğurlu Vitamin Lise: Uğurlu Vitamin Lise, Yükseköğretime Geçiş Sınavı(YGS) ve Lisans Yerleştirme Sınavları'na(LYS) yönelik deneme sınavları, soru çözümü videoları, videolu ders anlatımları ve tarama testleri ile liseli gençlerin gerek üniversite hazırlığına gerekse okul derslerine yardımcı bir eğitim hizmetidir. Tamamı sesli ve görsel konu anlatımları, animasyon ve deneylerden oluşan ürün, gençler için hızlı ve pratik bir ders çalışma alanı sunar.İnternet üzerinden her an her yerden ulaşılma özelliği ile 7/24 kesintisiz eğitim ve üniversiteye hazırlık desteği sunan bu akıllı öğrenme ortamında öğrenciler, Kişisel Öğrenme Ağacım özelliği sayesinde ihtiyacı olan bilgi doğrultusunda ilerler.

Uğurlu Vitamin Lise, lise seviyesinde 9-10-11-12. sınıf Matematik, Geometri, Fizik, Kimya, Biyoloji, Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı, Tarih, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, Coğrafya, Felsefe, Sosyoloji, Psikoloji, Mantık derslerini ve İngilizce Öğrenim paketi içerir.

Uğurlu Vitamin ilköğretim: Uğurlu Vitamin İlköğretim, içerisindeki 4600'den fazla görüntülü ve sesli konu anlatımları, canlandırmalar, interaktif etkinlikler, videolu ders anlatımları, deneyler, tarama testleri ve Seviye Belirleme Sınavları'na yönelik deneme sınavları ile öğrencilere gerek sınavlarına yönelik hazırlıklarına gerekse okul derslerine yardımcı bir eğitim hizmetidir. İlköğretim 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıf Matematik, Fen ve Teknoloji, Türkçe, Sosyal Bilgiler, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerini kapsar. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretim programıyla uyumludur. 7/24 kesintisiz eğitim avantajı ile öğrencinin daha iyi, kolay ve anlayarak öğrenmesini sağlar.

Uğurlu Vitamin Canlı Ders: Uğurlu Vitamin Canlı Ders'lerde internet üzerinden gerçekleşen canlı dersler ile öğrenciler ve öğretmenler, gerçek bir sınıftaki gibi eş zamanlı olarak yüz yüze ders yapma ve soru sorma olanağına sahip oluyor. Ders tekrarları, etütler, rehberlik çalışmaları, veli toplantıları gibi bir sınıfta gerçekleştirilebilecek her tür çalışma bu sanal ortamda yapılabiliyor.

Uğurcell Eğitim Hattı: Türkiye'nin ilk ve tek öğrenciye özel, eğitim amaçlı GSM markası Uğurcell, öğrencileri, eğitimleri ile ilgili güncel konularda bilgilendirirken, onların kendi arkadaşları, anne-babası ve öğretmenleri ile de avantajlı tarifelerle konuşmalarını sağlıyor.

Uğurlu Vitamin Rehberlik Hizmetleri: Öğrencilerin yaşamları boyunca mutlu ve başarılı olabilecekleri bir meslek seçmelerine ve sınavlara hazırlanmasına yardımcı olur. Kişisel Öğrenme Testi ile öğrencinin kendisine özgü öğrenme stilini saptar, Kariyer Eğilim Testi ile de kendi ilgi alanına, becerilerine ve kişilik özelliklerine uygun mesleği belirlemesine yardımcı olur.

Okuyucu Yorumları