Panasonic En Güvenilir Projektörünü Lazere Taşıyor

Panasonic sektörün en güvenilir projektörünü lazere taşıyor.

Panasonic onu lazere taşıyor

PT-RZ21K, kiralama ve büyük mekân pazarına hitap eden, SOLID SHINE lazer serisi 3 çipli bir DLP™' olarak öne çıkıyor. Mevcut Panasonic lensleriyle uyumlu olan ürün, piyasaya sürüldüğü 2012 yılından bu yana sektörün vazgeçilmezleri arasına girmiş olan DZ21K gibi kompakt ve hafif bir gövdeye sahip.

Çift katı hal lazer sürücüleri kullanan RZ21K, WUXGA veya SXGA+ çözünürlükte 20.000 lm parlaklık üretebiliyor. Dayanıklı, toz geçirmeyen optik sistem, projektörün lambalı rakiplerinden çok daha uzun süre bakım gerektirmeden çalışma imkânı sunmasını sağlıyor.

Panasonic Avrupa Pazarlama Yöneticisi Hartmut Kulessa görüşlerini şu şekilde dile getiriyor: "Sektör lambadan lazere geçiş yapmaya hazır. Panasonic tarafından yürütülen araştırma, birçok projeksiyon projesinin, yedek lamba ve servis gereksinimlerinden kaynaklanan yüksek işletim maliyeti nedeniyle hayata geçirilemediğini gösterdi. Sektörün yüksek parlaklığa sahip en popüler projektörünü lazere dönüştürmenin, projeksiyon pazarını daha da büyüteceğine inanıyoruz. RZ21K'nın bu sınıftaki diğer projektörlerden daha hafif olmasını sağladık. Böylece kullanım kolaylığı da sunmuş olduk. Bu sayede, sahneleme uzmanları büyük etkinliklerde nakliye ve kurulum işlemlerini daha hızlı gerçekleştirebiliyor. Kiralama şirketleri, ürün lazer olduğu için parlaklık seviyelerini lambalı modellere göre çok daha kolay bir şekilde muhafaza edebilecek."

PT-RZ21K (WUXGA) ve RS21K (SXGA +) modellerinin yer aldığı PT-RZ21K serisinin 2017 sonbaharında piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Okuyucu Yorumları