Panasonic'ten Yeni Dayanıklı Tabletler!

Panasonic, zor şartlarda gönül rahatlığıyla kullanılabilen iki yeni tabletini tanıttı! İşte FZ-G1 ve FZ-M1...

Panasonic'ten dayanıklı tabletler

Panasonic, işlem gücü daha yüksek yeni dayanıklı Windows 10 tabletlerini tanıttı. Tabletler, inşaat gibi zorlu çalışma koşulları altında sağlam kalmayı amaçlıyor.

Panasonic'ten Yeni Dayanıklı Tabletler!

Yeni Toughpad FZ-G1 ve FZ-M1, sırasıyla Intel Core i5-7300 vPro ve Core i5-7Y57 vPro işlemcilerle geliyor. Giriş modelinde 8GB RAM ve 256GB SSD bulunuyor. Her iki cihaz da Windows 10 Pro işletim sistemini kullanıyor.

Tabletlere daha yakından bakarsak, 10.1 inç'lik FZ-G1'in yeni bir işlemcinin yanında Windows Hello için kızılötesi sensörle geldiğini görüyoruz. Bu sensör, tahmin ettiğiniz üzere biyometrik oturum açma işlevi için kullanılıyor. Ön yüzünde 2 megapiksellik bir kamera bulunan cihaz, arkada 8 megapiksel kameraya ve artık LED flaşa sahip.

FZ-G1 isteğe bağlı olarak termal kamerayla donatılabiliyor ve isteyenler, 1TB'lık depolama alanına sahip olabiliyorlar.

Panasonic'ten Yeni Dayanıklı Tabletler!

FZ-M1 ise 7 inç'lik bir tablet ve cihazın gücünü kesmeden pilini değiştirmenize izin veren "bridge battery"ye sahip. 8 megapiksel arka kamerayla gelen cihaz için taşıma kılıfları, el bantları, masaüstü istasyonları gibi çeşitli aksesuarlar sunuluyor. FZ-M1'in farklı sektörlere yönelik 6 modeli bulunuyor. Bu modellerden biri, mimari tasarım için kullanılan Intel RealSense kamerayla geliyor. İnşaat işinde çalışanlara yönelik "Real-time kinematic" model ise konumunuzu 10-50cm isabetle belirleyebiliyor.

Üç yıllık garanti süresi sunulan tabletlerden FZ-G1'in fiyatı 2.799 dolardan, FZ-M1'in fiyatı ise 2.749 dolardan başlıyor.

Okuyucu Yorumları