Peaky Blinders hayranlarının beklediği iyi haber geldi

Peaky Blinders hayranları... Beklediğiniz haber en sonunda geldi. Cillian Murphy'nin canlandırdığı Tommy Shelby karakteri, yeni bir Peaky Blinders filmi ile geri dönüyor.

Peaky Blinders hayranlarının beklediği iyi haber geldi

Son bölümü yaklaşık iki yıl önce yayınlanan Peaky Blinders dizisinin hayranları için iyi haber geldi. Peaky Blinders filmi gerçekten geliyor! Filmede Cillian Murphy hem Tommy Shelby rolünü yeniden canlandıracak, hem de filmin yapımcılığını üstlenecek.

Filmin çekimleri Eylül ayında başlayacak ve artık filmin hem yıldızı hem de yönetmeni film hakkında konuşmaya hazır gibi gözüküyor. Murphy, yaklaşan film hakkında yaptığı açıklamada, “Tommy Shelby’nin benimle işi bitmemiş gibi görünüyor” dedi ve ekledi: “Peaky Blinders’ın film versiyonunda Steven Knight ve Tom Harper’la yeniden işbirliği yapmak çok memnuniyet verici. Bu hayranlar için bir şey.

Filmin yönetmenliğini üstlenen Tom Harper da “10 yıl önce Peaky Blinders’ı ilk yönettiğimde dizinin neye dönüşeceğini bilmiyorduk ama oyuncu kadrosunun simyasında ve senaryoda patlayıcı bir his uyandıran bir şeyler olduğunu biliyorduk. Peaky her zaman aileyle ilgili bir hikaye olmuştur; bu yüzden filmi Netflix’te dünyanın her yerindeki izleyicilerle buluşturmak üzere Steve ve Cillian ile yeniden bir araya gelmek son derece heyecan verici” dedi.

Buradan da anlaşılacağı gibi film, Netflix'te yayınlanacak. Ne yazık ki film için şimdilik tahmini bir çıkış tarihi verilmiş değil.

Dizinin baş yapımcısı Caryn Mandabach, hayranların Peaky Blinders filminden neler bekleyebileceği hakkında şimdiden bazı açıklamalar yaptı. Netflix tanıtım röportajında ​​“karar, filmi diziden ayrı tutmaktı, çünkü sonunda herkesin başına nelerin geldiği oldukça açık” dedi ve devam etti: “Aynı dönemde olmayacak bir film yapmayı umuyoruz. 1938 olmayacak. Her yıl yaptığımız gibi birkaç yılı atlayacağız.