Pebble'dan 2 akıllı saat, 1 sürpriz!

Pebble, iki yeni akıllı saatiyle birlikte, Pebble Core adlı ilginç sürprizini de tanıttı!

2 saat, 1 sürpriz!

Kickstarter üzerindeki oldukça iki başarılı kampanyanın ardından, Pebble bu defa üç adet yeni ürün için yine aynı platform üzerindeki üçüncü kampanyasını geçtiğimiz gün başlattı. Söz konusu yeni ürünlerden ikisini sürpriz olmayacak biçimde yeni akıllı saatler oluşturuyor: Pebble 2 ve Pebble Time 2. Fakat asıl dikkat çekici olan sürpriz ise Pebble'ın bir akıllı saat olmayan ilk ürünü!

Pebble Core adı verilen ve oldukça mütevazi bir görünüme sahip plastik bir kare biçimli bu yeni donanım Pebble Watch'ların sahip olduğu becerilerin daha da artmasını sağlıyor. Pebble Core kullanıcılara GPS, hücresel bağlantı ve akıllı telefonunuzu yanınızda taşımak istemediğinizde bir depolama alanı sunuyor. 4 GB'lık bir depolama alanı sunan Pebble Core'da ayrıca Spotify Premium de desteği var. Android 5.0 Lollipop'la çalışan Core firma tarafından uzun vadeli bir ölçekte her gün kullandığımız cihazlar için bir tür bağlantı merkezi olarak görülüyor. Kickstarter üzerinden 69 dolara satılan cihazın perakende fiyatının 99 dolar olması bekleniyor.

Pebble 2 ve Pebble Time 2'yle birlikte fitness uygulamalarına ağırlık verdiğine tanık olduğumuz firma bu modelleri kalp atışı monitörüyle donatmış. Yaklaşık bir haftalık batarya ömrü sunan Pebble 2, 30 metreye kadar suya dayanıklı, iOS ve Android uyumlu ve ses etkileşimi için bir mikrofon desteğine sahip. Beş ayrı renk seçeneği olan cihazın Kickstarter fiyatı 99 dolar, perakende fiyatı ise 129 dolar.

Pebble, diğer yeni akıllı saat modeli Pebble Time 2'yle birlikte bir önceki modele göre gövdenin boyutunu aynı tutmayı ve ekranı yüzde 50 oranında büyütmeyi başarmış. 10 günlük bir batarya ömrü sunan ve 169 dolarlık bir Kickstarter fiyatına sahip cihazın perakende satış fiyatı ise 199 dolar olacak.

Pebble'dan 2 akıllı saat, 1 sürpriz!

Pebble'dan 2 akıllı saat, 1 sürpriz!

Pebble'dan 2 akıllı saat, 1 sürpriz!
Okuyucu Yorumları