Philips TV'ler pek çok dalda ödül aldı

TP Vision'un 2015 yelpazesi hem iF hem de Red Dot'dan ödülle döndü.

Philips'e çok sayıda ödül

TP Vision'un 2015 yelpazesi hem iF hem de Red Dot gibi prestiljli ürün tasarım ödüllerinde 5 ödüle layık görüldü. Bu ödüller, yeni Philips televizyonları yelpazesinin üst kalitede Avrupa işçiliği ve tasarım uzmanlığını birleştirdiğini gösteriyor. Yakınlarda görücüye çıkan 8600 serisi hem iF hem de Red Dot 2015 ürün tasarım ödüllerini kazanırken yeni kavisli 8700 serisi ise Red Dot 2015'ten ödülle döndü. Mevcut 7100 serisi ise hem iF hem de Red Dot jürileri tarafından 2015 tasarım ödüllerine layık görüldü.

Philips 9600: En gelişmiş görüntü kalitesi

Philips 9600 UHD TV serisi, daha parlak beyazlar, daha derin siyahlar, daha canlı renkler ve daha yüksek detay sunan inanılmaz görüntü kalitesi ile öne çıkıyor. En son Bright Premium teknolojisinin sahip olduğu 1000 Nit'e kadar aydınlatma gücü, gerçek yaşama muazzam ölçüde yakın, canlı renkler ve üstün parlaklığa sahip görüntüler için net ve parlak beyazlar sunuyor.

164cm (65 inç) ekran olarak sunulan sınıfının en iyisi TV'ler, en seçici sinema tutkunlarının dahi ihtiyaçlarına cevap verecek. Perfect Pixel Ultra HD görüntü işleme ve yükseltme teknolojisi sayesinde, Philips 9600 her kaynaktan müthiş derinlik ve kontrasta sahip son derece net ve detaylı görüntüler sunuyor. Micro Dimming Premium ve ayrı ayrı ayarlanabilir segmentlere sahip doğrudan LED arkadan aydınlatma ise inanılmaz bir kontrast sağlıyor.

4 taraflı Ambilight, ultra ince metal çerçeve ile birlikte en kapsayıcı izleme deneyimini yaratarak Philips 9600'ün bir ışık halesi içinde yüzdüğü illüzyonunu yaratıyor. Zarif Avrupa tasarımı, siyah krom Blade ayaklar ve ekranın hemen altına yerleştirilen entegre süper ince metal ses barı ile geliştirilirken büyük ama detaylı ve zengin bir ses performansı sunuyor.

Philips AmbiLux: İzleme deneyiminin ulaştığı en üst nokta

Philips AmbiLux 4K Ultra HD TV, Ambilight projeksiyon teknolojinin getirilmesi ile Ambilight'ın sarmalayıcı izleme deneyimini yepyeni bir zirveye taşıyor.

Klasik Philips Ambilight sistemi, setin arkasına yerleştirilen bir dizi LED ile TV arkasındaki duvarda renkli bir ışık halesi yaratıyordu. Renkler, daha büyük bir görüntü algısı yaratmak ve daha keyifli bir izleme deneyimi sunmak üzere ekran üzerindeki içeriklere tam olarak uyum sağlıyordu. Çığır açan Ambilight projeksiyon teknolojisi ise, TV'nin arkasında hassas şekilde konumlandırılan dokuz minik piko projektörü ile görüntüleri setin kısıtlamalarından kurtarıyor. Ambilight projeksiyon sistemi, TV izlemenin sınırlarını tam anlamıyla yıkan sarmalayıcı bir deneyim yaratmak için üstün hareket, canlı renkler ve en üst düzey kontrasta sahip görüntüler yansıtabiliyor.

164cm (65 inç) ekran boyutu ile sunulan Philips AmbiLux, hepsi de tıpkı performansı gibi harika bir görünüme sahip bir TV yaratmak için premium malzemelerden üretilen ince çerçevesi ve Blade Wire standı ile öne çıkıyor.

Philips 8700: Entegre kavisli ses barı ile en son kavisli Philips TV

3 taraflı Ambilight, koyu metal detaylar ve "Nu Arch" stand tasarımına sahip en son kavisli Philips 4k UHD TV, her evin iç tasarımına eşsiz bir katkıda bulunuyor.

139cm (55 inç) ve 164 (65 inç) modelleri ile satın alınabilen Philips 8700 serisi, TV hangi kaynağa bağlı olursa olsun, mükemmel kontrast ve detaylara sahip son derece net görüntüler yaratmak için güçlü görüntü işleme ve Ultra Resolution yükseltme teknolojilerini içinde barındırıyor.

Eğimli mikro delik desenli ince ve kavisli krom ses barı, en üst düzey kavisli ekran film veya TV deneyimi için, zarif tasarımı tamamlayarak 8700 serisinin ses kalitesinin ekran üzerindeki görüntülerin detay ve gücü ile uyumlu olmasını sağlıyor.

Philips 8601: Süper ince, 4 taraflı Ambilight, eşsiz ses sistemi

Philips 8601 serisi, mümkün olan en net, en detaylı görüntüleri, standart TV'lerin iki katına varan parlaklıkta sunmak üzere ödüllü Philips görüntü işleme ve BrightPro sistemini içinde barındırıyor.

8601 aynı zamanda mükemmel ve coşkulu sesi TV'ye yeniden taşıyan yenilikçi bir ses sistemine de sahip. 16 mikro sürücü ve iki dahili Neodimyum subwoofera sahip 18 hoparlörlü sistem, toplamda 50W gibi muazzam bir güç çıkışına ulaşıyor.

Mikro sürücülerin dahil edildiği ve setin sol ve sağ tarafları boyunca uzanan, sadece 17mm genişliğindeki iki güzel, kusursuz, cilalı koyu krom hoparlör çıkartılarak setin her iki yanına da konabildiği gibi opsiyonel standlara da takılabiliyor. Sonuçta da ortaya uzman ev sineması ürünleri ile mükemmel bir uyum içinde çalışan, zengin bas ve billur gibi net diyaloglar ile gerçekten sarmalayıcı 70W sesin yanı sıra her yaşam tarzına uyum sağlamasını mümkün kılan esnekliği de sunan kendi kablosuz ses sistemine sahip bir TV seti çıkıyor.

4 taraflı Ambilight'a sahip olan Philips 8601 yelpazesi, 139cm (55 inç) ve164cm (65 inç) modelleri ile tüketicilere sunuluyor.

Okuyucu Yorumları