Philips TV'lere Tasarım Ödülü

Philips'in 2016 TV modellerine üç prestijli Tasarım Ödülü.

Tasarım Ödülü alan TV'ler

Yeni Philips 7101 serisi, hem iF hem de Red Dot 2016 Ürün Ödülleri'nde ödüle ulaştı. Yenilikçi 5211 küçük ekran serisi ise; TV, Bluetooth hoparlör ve monitör fonksiyonelliğini bünyesinde toplayan eşsiz 'hepsi bir arada çözümü' ile Red Dot ürün tasarım ödülünü kazandı.

Tasarım alanındaki olağanüstü başarılar için verilen iF ve Red Dot ödüllerinde, her bir kategoride tasarımın ulaştığı en üst noktayı temsil eden, yaklaşık 60 ülkeden 5.000'i aşkın başvuru alınıyor. Ödüllerde, inovasyon, biçimsel kalite, fonksiyonellik ve çevreye uyumluluk gibi kriterler dikkate alınıyor.

Ödüller hakkında konuşan TP Vision Baş Tasarımcısı Rod White şunları söyledi: "Kaliteli malzemeler ve yüksek performans gibi gerçek tüketici ihtiyaçları temelinde, biçim ve kullanılabilirlik ile gelişmiş fonksiyonelliği yenilikçi şekillerde kullanarak, büyük ölçüde ticarileştirilmiş bir pazarda ürünün kullanıcı deneyimini tam anlamıyla farklılaştırdık. Bu başarımızın hem iF hem de Red Dot Ödülleri'nde takdir görmüş olmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz."

Philips 7101: Olağanüstü HDR+ performansı yenilikçi tasarım ile birleşiyor

109cm, 124cm ve 139cm ekranlı modelleri ile sunulan Philips 7101 serisi, harika Avrupa tasarım ve işçiliğini istisnai görüntü kalitesi ile bir araya getiren, nefes kesen bir TV.

Her noktasında en yüksek kaliteli malzemeler kullanılan 7101 serisi TV'ler, fırçalanmış metal detaylara sahip süper ince çerçeve, yandan krom 'Şeritli' ayak tasarımı ve sesi arkaya veren, yüksek performanslı ayrık multi-ring hoparlörler ile tam anlamıyla minimalist bir görünüm elde etmeyi hedefliyor.

Daha parlak beyazlar, daha derin siyahlar, daha canlı renkler ve daha yüksek detaylar sağlayan Ultra HD ve Yüksek Dinamik Aralık performansı ile, istisnai görüntü kalitesi elde ediliyor. Philips'in eşsiz 3 taraflı Ambilight teknolojisi ise, ince çerçeve ile bir araya geldiğinde, görüntünün ekranın sınırlarını aşarak setin arkasındaki duvara taştığı izlenimini yaratıyor. Renk, canlılık ve heyecan ekranın ötesine geçip odaya taşarak beraberinde daha heyecan verici, yoğun ve sarmalayıcı bir izleme deneyimi de getiriyor.

Philips 5211: eşsiz ses standı konsepti ile modern tasarım

5211serisi, hem harika görüntüler hem de mükemmel sese özen gösteren yeni bir konsepti temsil ediyor. Modern, temiz bir tarz ile tasarlanan 5211 serisi, Bluetooth hoparlörü muhteşem bir Full HD TV'nin standına entegre ediyor. 16W güç çıktısı sunan hoparlör, öne ses vermesi ile, bağlı bir akıllı telefon, tablet veya bilgisayardan müzik çalmak için mükemmel ve TV programları, filmler ve şarkıların sesini geliştirerek doğrudan setten sunuyor.

Okuyucu Yorumları