Photoshop Elements 12 ve fazlası satışta!

Adobe'un fotoğraf ve video düzenleme yazılımlarının bu yeni sürümleri satışa sunuldu!

Yeni Adobe'lar satışta!

Adobe en çok satan tüketici fotoğraf ve video düzenleme yazılımlarının yeni sürümleri olan Adobe Photoshop Elements 12 ve Adobe Premiere Elements 12'nin satışa sunulduğunu bildirdi. Tüketiciler güçlü mobil olanaklardan yararlanabilecek ve profesyonel seviyedeki düzenleme teknolojisi ve sezgisel özelliklerini kullanarak şaşırtıcı sonuçlar elde edebilecekler.

Adobe, Yaratıcı Tüketici Ürünleri Bölümü Ürünlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Lea Hickman, "Birçok fotoğraf ve videoları olan müşterilerimiz, ev bilgisayarlarını kullanarak bunları organize etmeyi ve yaratıcı olmayı seviyorlar ancak mobil cihazlarında da bunları görüntülemek, düzenlemek ve paylaşmak için gerekli özgürlük ve esnekliğe sahip olmak istiyorlar" diyerek şunları ekledi: "Photoshop Elements 12 ve Premiere Elements 12 tüketicilere her iki dünyanın en iyi olanaklarını, hızlı, kolay ve tercihlerine uygun bir şekilde sunuyor."

Heyecan verici fotoğrafları kolaylıkla hazırlayıp paylaşmanızı sağlayan Photoshop Elements 12'nin yeni özellikleri:

· Mobil Erişim - Elements Mobile Albümler ile tüketici değerli anılarına her zaman erişebilecek. Adobe Revel desteğiyle fotoğraf ve videolarınızı akıllı telefonlarınızdan, tabletlerinizden ve masa üstü cihazlarınızdan, ister evde isterseniz hareket halindeyken, kesintisiz bir şekilde izleyebilir, düzenleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

· İçerikteki Objeleri Taşıma - Bu özel Adobe teknoloji, kullanıcıların fotoğraftaki objeleri kolayca hareket ettirmelerini ve boşalan yerlerin de otomatik doldurulmasını sağlıyor.

· Evcil Hayvan Göz Düzeltme - Müşterilerden gelen taleplere göre eklenen Evcil Hayvan Göz Düzeltme özelliği, hayvanların gözlerinde flaş yansımasından kaynaklanan ve Kırmızı Göz düzeltme teknolojisiyle çözülemeyen soruna kolay bir çözüm sunuyor

· Otomatik Akıllı Ton – Kullanıcının düzenleme ayarlarını öğrenen, böylece tek tıklamayla tercihlere göre ayarlamalar yapan ve kullandıkça gelişen özel bir akıllı yazılım

· Hızlı Çerçeve, Efekt ve Doku – Expert modunda kullanıcıların yarattığı en popüler görünümlerden ilham alarak hazırlanan tek tuşla fotoğraf çerçeveleri, efekt ve doku ekleme

· Anlatımlı Düzenlemeler – Zoom Burst ve Photo Puzzle efektleri oluşturmak, kullanıcıların zarar görmüş veya eski bir fotoğrafı tamir etmelerini sağlayan Restore Old Photo özellikleri için adım adım açıklamalar

· Düzeltme Aracı – Özel İçerik Anlama teknolojisini kullanarak kayıp olan noktaları dolduruyor.

· Twitter'da paylaşın – Twitter üzerinden bir tweet mesajı atarak fotoğraf paylaşabilirsiniz.

· Mac'te 64-bit desteği – Bilgisayarın dahili hafızasının daha etkin kullanılmasını, performansın azami düzeye çıkarılmasını ve boyutu büyük görüntü dosyaları ve videoların daha hızlı düzenlenmesini sağlıyor.

Premiere Elements 12'deki yeni özellik ve araçlar!

Premiere Elements 12'deki yeni özellik ve araçlar!

Premiere Elements 12 ile unutulmaz filmler yaratmak çok kolay. Yeni özellik ve araçlar arasında şunlar bulunuyor:

· Kılavuz eşliğinde düzenleme – Başlangıç, çerçevelerin kırpılması, partisyonlar, geçişler, başlıklar ve anlatımların eklenmesi, grafiklere animasyon eklenmesi ve resim içinde resim oluşturulması gibi konularda adım adım navigasyon desteği.

· Partisyonlar - 50'den fazla film müziği hazırladığınız klipin süresine uyumlu olarak otomatik ayarlanıyor ve giriş, kapanış ve arkaplan müzikleri iyi zamanlamalara sahip ev yapımı filmler üretmek çok kolay hale geliyor.

· Ses Efektleri - Ses kayıtlarına heyecan ve derinlik katan 250'den fazla efekt.

· Otomatik Akıllı Ses - Photoshop Elements 12'de bulunan kendine özgü teknolojinin aynısını video için kullanabilirsiniz.

· Film Havası - Comic, Trinity, Yesteryear ve Cross Process adı verilen dört yeni filtre ev yapımı filmlerinize stilize bir Hollywood havası veriyor.

· Hareket izleme - Süjeyi spot ışığı altında izleyerek, onunla birlikte hareket eden grafikler, metinler ve efektler ekleyin.

Adobe Revel iOS ve Windows cihazları için sunulan bir uygulamadır. Bu uygulama ayda 50 fotoğraf veya video yüklemesine kadar ücretsizdir.

Okuyucu Yorumları