Pixel cihazlara dair flaş bir iddia ortaya atıldı!

Google'ın HTC tarafından üretilen ve bu akşam tanıtılması beklenen Pixel telefonları hakkında ilginç bir iddia ortaya atıldı!

Pixel telefonlar hakkında flaş iddia!

Google'ın, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Nexus cihazların devamı niteliğinde olması beklenen HTC yapımı yeni Pixel ve Pixel XL telefonlarını bu akşagörücüye çıkarması bekleniyor.

Konuyla ilgili Android Police'de yer alan yeni bir rapor Google'ın heyecanla beklenen bu cihazlarına dair ilginç detayları ortaya koydu. Buna göre Google'ın bu iki telefonu aslında ilk olarak Huawei firmasına yaptırmak istediği belirtiliyor. Huawei'nin geçtiğimiz yıl büyük bir ilgiyle karşılanan Nexus 6P'nin üreticisi olduğunu göz önünde bulundurursak bunun aslında sürpriz bir talep olmadığını da söyleyebiliriz.

Adı belirtilmeyen bir kaynağın siteye yaptığı açıklamaya göre, Çinli telefon üreticisi Huawei, yeni Pixel telefonların Huawei logosunu taşımayacağını öğrendikten sonra bu teklifi geri çeviriyor. Zira, Pixel ve Pixel XL cihazlarına dair şimdiye kadar yapılan sızıntılarda cihazlarda HTC logosunun yer almadığı görülüyor.

Aynı kaynak bununla birlikte Google'ın geçtiğimiz yıl Nexus 6P'nin ABD'deki dört büyük GSM operatörü tarafından satılacağını iddia ettiğini belirtiyor. Fakat söz konusu cihazın bu dört operatörle uyumlu olsa da bu firmalar tarafından satılmadığı biliniyor.

Okuyucu Yorumları