PlayStation 4 Oyunları PC'lere Geliyor!

PlayStation 4 oyunları, PlayStation Now sayesinde, dolaylı yoldan da olsa artık PC'den oynanabilecek.

PS4 oyunları PC'ye geliyor!

Sony'nin PlayStation Now hizmeti, geçtiğimiz hafta birkaç cihazdan desteğini çekmesi ile beraber artık sadece iki platforma sahip. Ancak PS4 sayesinde yeni bir oyun kütüphanesi ile seçeneklerin tekrar genişletilmesi planlanıyor. Başka bir deyiş ile PS4 oyunları artık PlayStation Now'a gelecek. İlk olarak PS3 oyunları ile sınırlı (aslında 480 oyunu geçen etkileyici bir liste) olan hizmet ile, Sony'nin en son konsolu yakın bir zaman içerisinde hem PS4 konsollarına hem de Windows PC'lere yayınlanabilir olacak.

PlayStation Now üzerinde PS4 oyun yayınları PS3 ile aynı şekilde çalışmakta ve kullanıcıların, bir disk veya dijital indirme satın almalarına gerek duymadan direkt olarak cihazlarına oyunu "ışınlamalarına" imkan tanıyor. Bulut kayıtları da kullanıldığında, herhangi bir yerde ilerlemenizi kaybetmeden oyunlarınıza devam etmeniz mümkün oluyor.

Sony, her ne kadar yeni bir platformu eklemiş olsa da PS3 ve PS4 oyun kütüphanelerinin tek bir PlayStation Now üyeliğinde (aylık 19.99 dolar) toplanacağını söylüyor. Ne yazık ki PS4 oyunlarının ne zaman PlayStation Now'a ulaşacağına veya ilk anda hangi oyunların yayına hazır olacağına dair bir bilgi bulunmuyor.

Önümüzdeki haftalar içerisinde özel bir beta testi planlanıyor ve şu anda PlayStation Now üyesi olan kişiler, resmi bir davetiye için e-postalarını takip edebilirler. O zamana kadar ise, Bloodborne ve Horizon: Zero Dawn gibi büyük isimlerin de bir gün PC'de dolaylı olarak bile olsa oynanabilir olmalarını ümit etmemiz gerekiyor...

Okuyucu Yorumları