PlayStation 4'ün 4.50 Güncellemesi, Wi-Fi'ı Bozdu!

PlayStation 4 için yayınlanan yeni firmware güncellemesi, pek çok kullanıcının canını sıkan bir sorunu da beraberinde getirdi!

Son güncelleme, PlayStation 4'ü "bozdu"

PlayStation 4 için yayınlanan 4.50 firmware güncellemesi, konsol sahiplerinin çoğunu sevindirdi ancak bu sevinç, çoğu kullanıcının kursağında kalmış görünüyor. Bazı kullanıcılar, güncellemenin ardından bağlantıyla ilgili ciddi sorunlar yaşamaya başladılar.

Birçok konsol sahibinden gelen raporlara göre güncelleme yükledikten sonra Wi-Fi ile ağa bağlanmak imkansız hale gelebiliyor. Bazı kullanıcılar, bağlantının "başarısız" olduğuna dair uyarılar alırken bazıları, kullandıkları Wi-Fi parolasının yanlış olduğuna dair bir uyarı alıyorlar ve "NW-31297-2" hata kodunu görüyorlar.

Sorunu yaşayanlar, ethernet kablosuyla internete bağlanabildiklerini söylüyorlar. Kablolu bağlantısı bulunmayanlar ise Wi-Fi parolasını router'dan tamamen kaldırarak güvensiz bir ağ üzerinden internete bağlanabildiklerini söylüyorlar. Ancak elbette bu sürekli olarak kullanabileceğiniz, ideal bir çözüm değil.

Sony henüz sorunun güncellemeden kaynaklandığını doğrulayan bir açıklama yapmadı. Kısacası PlayStation 4'ünüz varsa ve 4.50 firmware güncellemesinin sonrasında bağlantı sorunları yaşıyorsanız, bahsedilen sorunu yaşıyor olma ihtimaliniz yüksek.

Okuyucu Yorumları