Playstation VR için hünerlerini sergileyecek

CRYENGINE, Playstation VR için tüm hünerlerini sergileyecek.

Robinson The Journey sarsacak

Playstation VR teknolojisinin nefes kesici etkisi ile dünyaca ünlü CRYENGINE oyun motorunun gücünü birleştiren Crytek, Sony Computer Entertainment ile yaptığı işbirliği sonucunda "Robinson: The Journey" isimli yepyeni oyununun sadece Playstation 4 sanal gerçeklik platformunda çıkacağını bugün duyurdu.

Crytek tarafından geliştirilen Robinson: The Journey'de oyuncu gizemli bir gezegene düşen uzay gemisinden kurtulup kendisine tamamen yabancı olan bir ortamı ve bu gezegenin sırlarını keşfediyor. Oyun, Playstation VR'ın sınırsız potansiyelini sonuna kadar kullanarak oyunculara bu nefes kesici ortamı sunarken yepyeni bir özgürlük deneyimi sağlıyor. Sony ve Crytek arasındaki bu işbirliği aynı zamanda sanal gerçeklik ortamında yepyeni fikirlerini gerçekleştirmeyi hayal eden geliştiricilere de ilham kaynağı olup CRYENGINE'in bu konudaki gücünü ve çok yönlülüğünü ortaya koyuyor.

Crytek'in Yapım Yönetmeni David Bowman "Playstation VR, Robinson: The Journey için en uygun platform. Sony ile yaptığımız çalışmalarda oyunculara mümkün olan en gelişmiş, en etkileyici ve en kendine has sanal gerçeklik deneyimini yaşatmak istediklerini anladık. Biz de Robinson'un bu tanıma tam anlamıyla uyması için elimizden geleni yapıyoruz." dedi.

Robinson: The Journey ile tanışıp oyun hakkında fikir sahibi olmak için aşağıdaki linkte yer alan fragmanı seyredebilirsiniz. Robinson: The Journey resmi internet sitesi ise www.robinsonthegame.com adresinde yer almaktadır.

Youtube Fragman Linki: https://youtu.be/aA5pT_H41mY

Okuyucu Yorumları