PNY Technologies'ten iki yeni grafik kartı

PNY Technologies, masaüstü bilgisayarları grafik uzmanına çevirecek 2 yeni kartını tanıttı...

Yeni kartlar hazır!

GeForce 210 ve GT 220 grafik kartları: Her iki kart uygun fiyatlarıyla kullanıcılara yüksek kalitede video izleme imkanını sunuyor ve gerçek hayatta ki gibi oyun oynama imkanını veriyor. GeForce 9400 GT ve 9500 GT DDR3 kartları yerine kullanılan bu yeni grafik kartları, gelişmiş grafikleri, video ve resim düzenlemesi sağlıyor. Böylece, sıradan olan masaüstü bilgisayarınızın multimedya merkezine dönüştürüyor.

GeForce210_Box+Board_smallMasaüstü bilgisayarınızı canlandırın

PNY GeForce 210 grafik kartları bilgisayarlara etkileyici grafik işlem gücü sağlıyor; üstelik oldukça düşük bir fiyata. GeForce 9400 GT'in yerini alan yeni 210 kartı, NVIDIA Pure Video HD özelliklerine sahip.

Bunların arasında kullanıcılara daha net, yüksek çözürnürlüklü playback özellikleri sunuluyor. Ayrıca, Nvidia CUDA teknolojisi sayesinde kullanıcıların videoları daha hızlı kodlamaları sağlanıyor.

Gerçekci oyun ve tümünden multimedya keyfi

PNY'in yeni GeForce GT 220 grafik kartları entegre çözümlerin performansının 37 kat daha fazlasına sahip. GeForce 9500 GT DDR3 kartının yerini alan yeni kart, resimleri canlılaştırıp, video izlenimlerinin akıcı olmasını sağlıyor.

GeForce 210 gibi, bu kart da NVIDIA Pure Video HD ve CUDA teknolojilerinin özelliklerine sahip. Windows 7 ile uyumlu olan ve kullanıcılara video ve resim düzeltme gibi multimedya fonksiyon özelliklerini sunuluyor. Ister gerçek hayatta ister sanal dünyasında, PNY GeForce GT 220 ile en ufak sesi farketmemeniz münkün değil.

Teknik özellikler

Teknik özellikler

PNY GeForce 210'in teknik özellikleri:

GeForce 210
Core Clock (MHz) - 589
Memory Clock (MHz) -800
Bellek Arayüzü - 64-bit
Bellek Kapasitesi - 512MB
Veri Yolu bağlayıcı - PCI Express
Output - VGA, DVI-I, HDMI

PNY GeForce GT 220 teknik özellikleri:

GeForce GT 220
Core Clock (MHz) - 625
Memory Clock (MHz) - 1000
Bellek Arayuzu -128-bit
Bellek Kapasitesi - 1 GB
Veri Yolu bağlayıcı - PCI Express
Output - VGA, DVI-I, HDMI

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları