Polaroid'den Windows Phone'lu cep!

Dev şirket, Android'li tabletlerinden sonra Windows'lu ilk telefonunu IFA 2014'te gösterdi!

Bir Windows'lu cep daha!

Geçtiğimiz senelerde yavaş da olsa uygun fiyatlı Android'li tabletler piyasaya süren Polaroid, Windows Phone'a doğru geçiş yapmaya başladı.

Polaroid'in temel odak noktası halen fotoğrafçılık, ancak firma eskisi kadar kameralarla hatırlanmıyor. Firma, 2013'te bir çift Android'li tablet piyasaya sürmüş, bu sene ise üç tablet daha tanıtmıştı. Polaroid şimdi ise Polaroid WinPro 5 adında Windows Phone'lu bir telefon ortaya çıkardı. Henüz resmi olarak tanıtılmasa da telefon, Polaroid'in IFA 2014 standında sergilendi.

Polaroid'in ilk akıllı telefonu olma özelliğine sahip WinPro 5, WinTouch web sitesinin haberine göre Polaroid tarafından değil Japonya merkezli JSR Technology tarafından tasarlandı ve geliştirildi.

5 inç'lik 1280x720 çözünürlüklü bir ekranla gelen Polaroid WinPro 5, 1.2GHz Snapdragon 200 işlemci, 1GB RAM, 8GB depolama, 8MP ve 2MP'lik kameralar, çift SIM desteği ve 2.400mAh kapasiteli bir pille geliyor.

Firmadan henüz kesin bir bilgi gelmese de, Polaroid WinPro 5'in Avrupa'da Ekim ayında 200 euro'nun altında bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor.

IFA'dan en güncel haberleri, tüm son dakika gelişmelerini, özel IFA 2014 sayfamızda bulabilirsiniz. Bizi takipte kalın!

Okuyucu Yorumları