Prestigio MultiCam ile her yerden canlı yayın

Wi-Fi destekli yeni kamera MultiCam 575w ile her yerde canlı yayın yapmak, işte bu kadar kolay!

Kolayca canlı yayın yapın!

Prestigio'nun Wi-Fi kablosuz ağ destekli yeni kamerası MultiCam 575w, çok farklı yerlerde çok farklı amaçlarla kullanılabilmesiyle öne çıkıyor. 2034 x 1296 piksel Super HD kalitede video kaydı yapabilen MultiCam 575w'yi ister arabanızda araç kamerası olarak, ister evde bebek kamerası olarak isterseniz de spor yaparken aksiyon kamerası olarak kullanabilirsiniz.

Çarpıcı video kalitesi

Prestigio MultiCam 575w'de kullanılan güçlü Ambarella A7 çipseti ve kusursuz bir Aptina algılayıcısının yanı sıra 160 derece görüş açısı, görüntü sabitleme fonksiyonu ve WDR (Wide Dynamic Range) özellikleri bulunan 5-element lens sayesinde hem Full HD (1080p) hem de Super HD (1296p) kalitede video kaydı yapabilirsiniz. Kameranın 3 boyutlu filtreleme özelliği gece modunda kayıt kalitesinin artmasını sağlarken Aptina A-Pix Teknolojisi ise düşük ışık koşullarında daha dengeli kayıtlar yapmanıza olanak tanır.

Wi-Fi ile canlı yayın keyfi

Prestigio MultiCam 575w'nin Wi-Fi özelliği sayesinde kameranın çekmekte olduğu görüntüleri canlı olarak Android ya da iOS işletim sistemli cihazlarla istediğiniz yerden izleyebilirsiniz. Ayrıca 4 adet MultiCam kameradan aynı anda tek bir telefon ya da tablete canlı görüntü aktarımı yapabilir, isterseniz bu görüntüleri canlı olarak internet üzerinden paylaşabilirsiniz.

En iyi sonucu almak için Prestigio MultiCam 575w için özel olarak hazırlanmış uygulamayı AppStore'dan ya da Google Play'den mobil cihazınıza indirerek kameranızı uzaktan kontrol edebilir, canlı videolar izleyebilir, kamera ayarlarını değiştirebilir ve çekilmekte olan görüntüleri internet üzerinden paylaşabilirsiniz.

Şık ve zarif tasarım, pil, çıkış tarihi!

Şık ve zarif tasarım, pil, çıkış tarihi!

Şık ve zarif tasarım

Prestigio MultiCam 575w, sade tasarımı sayesinde hem şık hem de stil sahibi bir görünüme sahiptir. Son derece akıllıca tasarlanmış kamera, arka kısmında bulunan 2 inç boyutunda ve 640 x 360 piksel çözünürlüğündeki parlak ekranı ile birlikte oldukça sade ve sevimli bir gövde içinde birleşir.

Micro SD kart yuvası (64 GB'a kadar destekler), USB portu, HDMI çıkışı ve güç girişi kameranın tasarımını tamamlayacak şekilde yan taraflarda sıralanmıştır.

Pil ve şarj

700 mAh Li-Ion pili bulunan MultiCam, 5V'luk araç içi adaptor ile şarj edilebilir. Tam dolu şarj ile sesli olarak 1 saat kesintisiz video kaydı yapabilirsiniz.

Prestigio MultiCam 575w bu yıl Mayıs ayı içinde raflarda olacak.

Okuyucu Yorumları